spot_img
duminică, noiembrie 28, 2021
spot_img

Niciodată nu e prea târziu să înveți. Rămâi în pas cu tehnologia!

Tendintele industriei feroviare sunt in continua schimbare. Totusi, cu personal bine pregatit, o companie se va putea adapta mai bine la aceste schimbari, beneficiind astfel de un avantaj competitiv mult dorit.

Criza de personal care caracterizează in prezent sistemul de transport feroviar din Romania, se afla doar la inceput. Adica intr-un stadiu incipient. Ea va fi mult mai grava iar penuria de personal va fi generala si acuta.

Cauza acestei crize nu o constituie cineva sau ceva anume, fiind vorba despre o evoluție sistemica degenerativa, existenta nu doar la calea ferata. Ne aflam la finele unui ciclu profesional generational, fara a exista o continuitate. Fara o succesiune coexistentiala eficienta.

Din pacate, factorul uman a reprezentat deseori doar o statistica punctuala si faraproiectii pe termen mediu si lung, nefiind perceput ca un element crucial, in care trebuie mereu sa investesti. La polul opus, cele mai solide culturi organizationale din lumea civilizata, considera capitalul uman ca fiind cea mai mare resursa a unei entitati economice. Si investesc in resursa umana! Le asigura cursuri si traininguri de specialitate  sau de reconversie profesionala pentru ca marile companii au inteles ca prin asta au de castigat ambele parti.

Prin efectuarea de cursuri si training, angajatii castiga incredere in ei, iar acest lucru se concretizeaza in rezultatele muncii lor si, apoi, in profitul obtinut de catre companie.

Angajatii stiu ca un training adecvat le imbunatateste sansele de a obtine promovari. Datorita acestor promovari, probabilitatea de a-si parasi locurile de munca actuale se diminueaza considerabil, reducand astfel si costurile generate de fluctuatia fortei de munca.

Cum va puteti imbunatati cunostintele in domeniul feroviar?

Pe langa oferta de locuri de munca si internship-uri, pe care o gasiti in permanenta actualizata accesand www.cfir.ro, Cariera Feroviara in Romania pune la dispozitia companiilor, dar si persoanelor fizice, oferta de cursuri de specializare in functia de aria de interes.

In anii recenti, trainingurile si perfectionarea personalului au devenit elemente care fac diferenta dintre o companie obisnuita si una foarte buna.

Este o opinie aproape unanim acceptata ca resursa umana este cea mai importanta resursa intr-o companie.

Insa un angajat bun poate deveni mai bun decat un angajat al concurentei prin cursuri de training si perfectionare in domeniul de activitate in care activeaza deja sau in alte domenii adiacente.

Trei motive solide sa alegeti cursurile Cariera Feroviara in Romania

– oportunitatatea de a va consolida competentele si abilitatile

– ocazia de a inter-relationa cu cei din aceeasi sfera a activitatii si de a beneficia de schimb de experienta

– sedimentarea cunostintele deja dobandite

– cresterea eficientei angajatului cursant

 Va invitam sa studiati cu atentie cursurile oferite de catre Cariera Feroviara!

 

PROGRAMA DE CURSURI CARIERĂ FEROVIARĂ în ROMÂNIA

 

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole