miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

GALERIE FOTO Cum arată rama Softrans RES 001 renovată. A revenit pe ruta Craiova – Constanța

Softronic a repus în circulație rama Softrans RES 001 renovată, pe ruta Craiova – București Nord – Constanța și retur, cu circulație zilnică.

”Astăzi mergem pe litoral cu Softrans SRL și RES 001, revenit în programul de circulație că tren IR  15982/IR 15984 Craiova-București Nord-Constanța și retur. Cei de la Softronic s-au ținut de cuvânt și au schimbat total interiorul lui RES 001. Acum podelele sunt noi, mochetele de trafic noi, scaunele au fost retapitate și mobilierul interior revopsit. Pe partea mecanică boghiurile motoare au primit amortizoare noi și bare de torsiune/antiruliu noi, totul pentru că rularea la viteză de 160km/h pe M800 să se facă în condiții de deplină siguranță și confort pentru pasageri”, se arată pe pagina de Facebook România Feroviară.

Luni a revenit în circulație rama Softrans RES 001 renovată

Luni a revenit în circulație RES 001, după operațiunea de revitalizare a interiorului, operațiune care a durat aproximativ 35 de zile.

Odată cu revenirea lui RES 001 pe Craiova-București Nord-Constanța și retur ca tren IR 15982/IR 15984, RES 002 a fost retrasă din circulație pentru înlocuirea roților monobloc, care nu au rezistat nici măcar doi ani sub ramă, din cauza stării proaste a infrastructurii.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole