duminică, iulie 14, 2024
spot_img

RailwayPRO Investment Summit isi anunta noul partener networking, Nexans

nexans1Nexans aduce energie vietii printr-o gama larga de cabluri si solutii de cablare care cresc performanta clientilor sai din intreaga lume. Echipele Nexans sunt dedicate unei abordari de tip parteneriat care sustine clientii din patru domenii mari de activitate: transmisie si distributie de energie (sub apa si pe uscat), resurse de energie (combustibil si gaze, resurse miniere si regenerabile), transport (rutier, feroviar, aerian si maritim) si constructii (comerciale, rezidentiale si centre de date). Strategia Nexans se sprijina pe imbunatatirea continua a produselor, solutiilor si serviciilor, dezvoltarea angajatilor, instruirea clientilor si introducerea proceselor industriale sigure si cu impact redus asupra mediului.

In 2013, Nexans a devenit primul producator de cabluri care a creat o Fundatie care initiaza activitati sustinute pentru accesul la energie a comunitatilor dezavantajate din intreaga lume.

Compania este prezenta la nivel industrial in 40 de tari si dezvolta activitati comerciale in intreaga lume. Are aproape 26.000 de angajati, iar vanzarile generate in 2015 au totalizat 6,2 miliarde de euro. Nexans este listata la NYSE Euronext Paris, compartimentul A.

Susana Camara, Global Product Manager pentru aceste produse instalate in Infrastructura Feroviara, care au legatura cu toate tipurile de cabluri si accesorii instalate in reteaua de infrastructura feroviara, va sustine o prezentare in cea de-a doua zi a evenimentului in numele Nexans.

Mai mult…

IN THE SPOTLIGHT

FOTO. 10 ani de 160 km/oră pe București-Constanța. Locomotiva inaugurală, pe butuci

Pe 4 iulie 2014 CFR Călători a pus în circulație, oficial, primul tren care circula cu 160 km/oră pe București-Constanța. Asta după mai bine...

Ultimele Articole