luni, aprilie 29, 2024
spot_img

Railway PRO Technology & Services Forum – Material Rulant | 23-24 martie 2016

Susținerea pe viitor a transportului feroviar și a celui multimodal

Pentru a aborda problema cauzată de dezvoltarea orașelor, companiile caută modalități mai sigure și mai rapide pentru a răspunde cererii de mobilitate. Cercetarea și dezvoltarea noilor tehnologii aplicabile materialului rulant sunt o necesitate, în special în lumea rapidă în care trăim.

Subiectele dezbătute și analizate în cadrul acestei întâlniri se vor concentra pe operațiuni feroviare și pe sectorul materialului rulant, precum și pe transportul pasagerilor și cel de marfă.

Piețele de transport feroviar de pasageri și de marfă se schimbă și cresc în continuu, iar accentul cade pe domenii precum: design, viteză, confort și legături mai eficiente între orașe.

Îmbunătățind fiabilitatea și punctualitatea transportului de pasageri și de marfă, apar noi provocări și oportunități pentru operatorii feroviari în cadrul dezvoltării unui Spațiu Feroviar Unic European.

Forumul Railway PRO Technology and Services reunește operatori regionali și locali de transport de pasageri și de marfă, manageri de infrastructură, constructori globali și regionali, companii integratoare și de inginerie alături de reprezentanți ai sectorului public și academic pentru a discuta mari proiecte de dezvoltare privind piețele din România și din Centrul și Estul Europei.

Invitații principali – directori, autorități de reglementare, factori de decizie politică și oameni cu putere de influență – oferă puncte de vedere aprofundate cu privire la dezvoltarea și tendințele pieței precum și oportunități viitoare de creștere.

Evenimentul va avea loc în 23-24 martie 2016 în Poiana Braşov (Hotel Alpin)

www.clubferoviar.ro/forum-transport

IN THE SPOTLIGHT

ARIC 25 de ani: Basm/Real. Ţinta comună – Realizarea proiectului

ARIC a organizat ieri, 18 aprilie, o Conferință aniversară la hotel Novotel București pentru a celebra 25 de ani de la înfiinţare. Evenimentul, intitulat „Basm/Real...

Ultimele Articole