marți, februarie 27, 2024
spot_img

Railway PRO Technology & Services Forum – Infrastructura | 24-25 februarie 2016

Inovare prin infrastructuri feroviare inteligente

 

Într-o lume condusă de inovare și eficiență, dezvoltarea infrastructurii feroviare este unul dintre elementele-cheie care contribuie la modernizarea transportului local, regional și internațional, oferind o alternativă mai sigură și mai ecologică.

Concentrându-se pe infrastructură și semnalizare, Forumul Railway Pro Technology & Services ajută factorii de decizie să stabilească strategia potrivită pentru piața feroviară.

În cadrul strategiilor naționale, multe țări aleg transportul feroviar și deja lansează noi proiecte de infrastructură care deschid noi oportunități de afaceri. În plus, pentru a crește eficiența și performanța transportului este necesară reînnoirea și modernizarea constantă a sistemului de semnalizare.

Prin adoptarea de politici și strategii noi, prin lansarea infrastructurii feroviare și a proiectelor de semnalizare și prin identificarea provocărilor și a oportunităților pentru sistemul feroviar european, țările vor ajunge la niveluri ridicate de performanță și siguranță, care vor duce la crearea Spațiului Feroviar Unic European.

Evenimentul promovează noutatea în sistemul feroviar și încurajează colaborarea între companii, mediul academic și specialiști guvernamentali. În fiecare an, acest eveniment reunește organizații interesate de dezvoltarea de noi proiecte feroviare și identifică noi parteneri, generatori de proiect care prezintă oportunități actuale și planuri de viitor, investitori care caută noi oportunități de afaceri în mediul feroviar.

Participanții vor beneficia de cele mai recente informații de pe piață și vor avea ocazia să ia parte la discuții fructuoase, în cadrul cărora vor fi în măsură să își ofere propria perspectivă și contribuție la dezvoltarea de proiecte.

Evenimentul va avea loc în 24-25 februarie 2016 în Buzău (Hotel Pietroasa)

www.clubferoviar.ro/forum-infrastructura

Ultimele Articole