spot_img
sâmbătă, februarie 4, 2023
spot_img

Railway PRO 365 – Yearly Market Report

A 11-a ediție a catalogului Railway PRO 365 – Yearly Market Report cuprinde analize și tendințe ale pieței feroviare internaționale, oferind informații valoroase din toate sectoarele implicate in transportul feroviar – infrastructură, material rulant, transport de marfă si călători, tehnologii și politici comerciale sau cele mai recente cercetări din domeniu.

Catalogul se adresează organizațiilor, inclusiv autorităților de transport, operatori, furnizori de servicii și tehnologii, producători de echipamente, investitori, organizații de cercetare, consultanți din industrie.

 

Informația  acoperă nouă regiuni geografice: Africa, Australia, Asia de Est și Pacific, Europa si Asia Centrala, Europa de Vest, America Latină și Caraibe, America de Nord, Orientul Mijlociu, Asia de Sud și este structurată în 7 capitole:

catalogueDezvoltarea infrastructurii – prezintă proiectele de infrastructură din întreaga lume: dezvoltarea infrastructurii feroviare, inclusiv noile proiecte de electrificare și noile tendințe în industria de semnalizare feroviară.
Piața transportului de pasageri – descrie piața serviciilor existente de transport pasageri – serviciile pe distanțe lungi, serviciile regionale, cum ar fi serviciile de transport dedicate navetiștilor și serviciile suburbane.
Piața de transport de marfă și logistică – va oferi o analiză a tendințelor și oportunități viitoare în industria de transport de marfă din întreaga lume.
Politici și strategii de transport urban pe șină – este dedicat industriei transportului urban, și prezintă o imagine de ansamblu a transportului feroviar urban și de metrou, precum și dezvoltarea de linii de tramvai și metrou ușor.
Capitolul 5 cuprinde subiecte legate de protecția mediului și eficientizarea consumului de energie, cercetare și dezvoltare și tehnologia informației.
Capitolul dedicat autorităților europene feroviare prezintă noile inițiative UE în vederea creării unui spațiu feroviar unic. Sunt listate datele de contact ale principalelor asociații și organisme internaționale ce activează in domeniul feroviar
Profile de companie
– este capitolul dedicat companiilor comerciale, oferind spațiu de prezetare a firmelor.

 

Publicat în limba engleză și distribuit la nivel internațional, Railway PRO 365 – Yearly Market Report oferă cele mai atractive pachete de promovare și asigură oportunitatea perfectă de a crește vizibilitatea companiei într-o piață dinamică.

Prezența companiilor în catalog susține obiectivele de creștere a notorietății, poziționarea în piață ca furnizor de încredere, facilitând dezvoltarea unor relații de durata cu clienții și partenerii de afaceri. Railway PRO 365 oferă modalități de promovare a companiilor ce se adresează tuturor bugetelor de marketing:

  • Pagina de profil companie – oferă posibilitatea înscrierii organizațiiilor în capitolul dedicat profilelor de firme ce conține descrierea companiei, portofoliul de produse și servicii, certificări și date de contact, împreună cu logo-ul companiei poziționat în partea de sus a paginii
  • Datele de contact ale companiei – listarea detaliilor de contact ale companiei la începutul capitolului dedicat analizelor de piață ce corespund obiectului de activitate al firmei.
  • Sigla pe pagina de gardă – sigla companiei în deschiderea capitolului dedicat profilelor de companie.
  • Siglă pe semnul de carte – sigla companiei pe semnul de carte

Până pe data de 15 aprilie 2016 soluțiile de promovare amintite pot fi achiziționate beneficiind de o reducere de 15%

 

Pentru o mai bună expunere a companiei este recomandat să promovați firma prin intermediul unei pagini de reclamă poziționată în capitolul dedicat analizelor de piață ce corespund obiectului de activitate al companiei sau prin publicarea unui articol publicitar.

Formularul de inscriere este disponibil la adresa: www.railwaycatalogue.com

Railway PRO 365 – Yearly Market Report este programat să fie lansat la InnoTrans 2016 și va fi distribuit în mod selectiv către peste 9.000 de factori de decizie și influență, cumpărători interesați de identificarea de noi furnizori de prestigiu.

 

Ediția curentă a Railway PRO 365 poate fi consultată la adresa  www.railwaypro.com. Este necesară deschiderea unui cont gratuit folosind codul RailwayPRO-365*

 

www.railwaycatalogue.com

Ultimele Articole