spot_img
luni, ianuarie 30, 2023
spot_img

Rail Cargo Logistics va detine o cota mai mare in cadrul Intereuropa-FLG

06-rail cargoGrupul Rail Cargo isi extinde prezenta in logistica feroviara de pe piata slovena. Dupa cresterea cotei pe care o detine in cadrul Intereuropa-FLG de la 50% la 74% pentru a deveni principalul actionar al companiei, Rail Cargo Logistics – Austria face acum urmatorul pas: pentru o prenzenta pe piata uniforma si un brand cunoscut, Intereuropa-FLG a fost redenumita Rail Cargo Logistics.
Rail Cargo Logistics va furniza o gama completa de servicii si sustinere logistica de inalta calitate, consolidandu-si astfel prezenta ca una dintre cele mai bune compani de logistica feroviara din Slovenia. In plus, pozitia geografica a Sloveniei la intersectia dintre cele doua coridoare feroviare pan-europene va permite un transport feroviar transfrontalier eficient.
Compania Intereuropa-FLG cu sediul in Ljubljana face parte din Rail Cargo Grup din 2005. Portofoliul de servicii al companiei include transport feroviar de marfa conventional si transport containerizat, cu atentie sporita acordata transportului intermodal prin porturile martime de la Marea Adriatica. Traficul de tranzit prin Portul Koper, inclusiv toate serviciile portuare, este una dintre activitatile companiei. Clientii beneficiaza si de servicii logistice cum ar fi depozitare, reincarcare, livrare prin intermediul HGV, urmarire a incarcaturii, formalitati vamale si consultanta.

Ultimele Articole