spot_img
marți, octombrie 4, 2022
spot_img

Rail Cargo Hungaria se alatura participantilor la Forumul de Marfa si Logistica

Rail Cargo Hungaria-tren_186Membră a holdingului austriac Rail Cargo Group, compania Rail Cargo Hungaria este astfel parte integrantă din cea de-a doua companie de transport feroviar de marfă, ca mărime, din Europa. Rail Cargo Hungaria deține un parc de aproximativ 10.000 de vagoane și 25 de locomotive, în fiecare clipă la dispoziția clienților. Compania operează anual mai mult de 135.000 de trenuri transportând astfel aproximativ 33 milioane tone de mărfuri. Rail Cargo Hungaria controlează 50% din piața de transport feroviar de containere din Ungaria și are o experiență vastă în asigurarea serviciilor de transport combinat, susținut în special de către Uniunea Europeană ca mod de transport cu pondere semnificativă pentru economiile naționale.

Rail Cargo Hungaria este membră a mai multor organizații și asociații de profil din Uniunea Europeană precum Comunitatea Companiilor Europene Feroviare (CER), Uniunea Internațională a Căilor Ferate (UIC), Comitetul Internațional pentru Transport (CIT), Forum Train Europe și Organizația pentru Cooperare pe Calea Ferată (OSJD).

În cadrul Forumului pentru Marfă și Logistică, Rail Cargo Hungaria va fi reprezentată de către Severin Göbl, director al Departamentului de Tarife Internaționale. Acesta va susține o prezentare interactivă în cadrul panelului China-Europa – noile concepte in transportul intermodal”.

Ultimele Articole