spot_img
vineri, martie 24, 2023
spot_img

Rail Cargo Group si TransContainer vor infiinta un JV

Presedintele Rail Cargo Group, Thomas Kargl, si Petr Baskakov, CEO al TransContainer, au semnat un Memorandum de Intelegere privind evaluarea posibilitatii de infiintare a unei companii comune inregistrate in Austria.
“Acest acord unifica doi experti in domeniul sectorului feroviar si logistic, oferind clientilor nostri din China o alternativa reala si calitativa pentru transportul de marfa,” a declarat Thomas Kargl in cadrul ceremoniei de semnare a acordului.
Acest joint venture va furniza sprijin operational pentru serviciile door-to-door pe ruta China-Europa-China si va efectua activitati de marketing.
“Transportul de tranzit dintre China si Europa inregistreaza cea mai mare crestere pe segmentul pietei de transport de containere. Incorporarea competentelor si tehnologiilor companiei TransContainer in zona retelei feroviare cu ecartament 1520 si posibilitatile Rail Cargo Austria pe piata feroviara europeana, vor stimula dezvoltarea tranzitului feroviar pe ruta China-Europa-China si vor oferi clientilor servicii de transport competitive,” a declarat Baskakov.
In cadrul aceluiasi eveniment au fost semnate mai multe acorduri intre companiile de transport de marfa din Rusia si Rail Cargo Group, precum si intre Ministrii de Transport ai Austriei si Rusiei, toata avand la baza intentia de dezvoltare a transportului feroviar de marfa si pasageri.

Ultimele Articole