sâmbătă, septembrie 23, 2023
spot_imgspot_img

FOTO. Radu Valahu la Depoul Militari, nou record mondial. A ”remorcat” un tramvai Astra

Un nou record stabilit de Radu Valahu la Depoul Militari al Societății de Transport București, unde a reușit să tragă după el un tramvai Astra Imperio Metropolitan.

”În Depoul Militari, Radu Valahu – <omul record>, multiplu campion național la skandenberg, cu 15 recorduri mondiale, supranumit <cel mai puternic român>, a stabilit un nou record mondial – a tras cu forța brațelor sale noul tramvai Imperio. Fiind atras în permanență de încercări cât mai dificile, de neconceput pentru publicul larg, sportivul ne-a spus că în momentul în care a văzut tramvaiul pe stradă, i s-a părut spectaculos și de atunci și-a dorit să realizeze un nou record. Campionul a reușit acest lucru și doar cu forța brațelor sale a tras unul dintre cele 46 de tramvaie Imperio Metropolitan ale Societății de Transport București STB S.A”, se arată într-o postare de pe contul oficial de Facebook al STB.

Radu Valahu la Depoul Militari. Tramvaiul are o greutate de 47 de tone

Tramvaiul de fabricație românească, produs la Astra Vagoane Călători Arad, din oțel, cu o lungime de 36 de metri și o greutate de 47 de tone, cu o capacitate de transport de 322 de pasageri, a fost o adevărată provocare pentru sportiv.

Atingerea obiectivului i-a adus multă bucurie campionului, Radu Valahu spunând că tramvaiul Imperio a fost pentru el ”un partener redutabil” și că de astăzi va fi ”omul tramvai”, se mai arată în postarea STB.

Ultimele Articole