miercuri, decembrie 6, 2023
spot_img

Protran Technology furnizeaza RWPS pentru SEPTA

07-ProtranProtran Technology, o companie Harsco Rail, a anuntat ca va furniza SEPTA (Southeastern Pennsylvania Transportation Authority) un sistem de protectie a muncitorilor de cale ferata (RWPS). Sistemul adauga un al doilea strat de protectie sinelor care avertizeaza simultan muncitorii de cale ferata de apropierea unui tren si operatorii de prezenta muncitorilor de cale ferata.
Prin aceasta comanda, SEPTA devine prima autoritate care lanseaza atat un sistem de control al trenurilor, cat si un sistem de protectie a muncitorilor de cale ferata, indeplinind astfel recomandarea Administratiei Federale a Cailor Ferate doi ani mai devreme.
„Siguranta feroviara este o prioritate a agendei nationale si suntem mandri sa incheiem parteneriate cu operatori majori precum SEPTA pentru a contribui la siguranta pe cale ferata. Cu peste 3.500 de sisteme in operare, nu este nimic mai important pentru noi decat obiectivul nostru de a proteja muncitorii cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie in domeniul sigurantei”, a declarat Peter Bartek, Directorul de Vanzari al Harsco Rail.

Ultimele Articole