spot_img
luni, august 15, 2022
spot_img

Prorocirea ministrului Răzvan Cuc pentru succesorul său Lucian Bode

Ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc, întreabă retoric: ce facem, semnăm sau nu contractul căii ferate Brașov – Sighișoara? „Vă veți prinde urechile în propriile jocuri pe care le-ați făcut” prorocește ministrul. Într-o postare pe contul săui de socializare Răzvan Cuc ironizează programul PNL de guvernare numindu-l unul „vast” – ghilimele îi aparțin. Cuc spune că „toate proiectele la care faceți referire sunt numai ale PSD-ului, aflate în diferite stadii de implementare.” 

Doru Cireașă 

 

Privatizările anunțate de PNL sunt de fapt „tunuri” în pregătire, mai spune el. „Constat că și Coridorul IX Ploiești – Siret este pe lista de rezervă…..este horor !!! (corect horror – n.red.). Ce facem domnilor de la PNL, izolăm Moldova și îi luăm șansa unei dezvoltări normale?”, spune ministrul.

„Vorbiți de finanțare din fonduri CEF și de valoarea de 1 miliard de euro. Ce facem cu contractul căii ferate Brașov-Sighișoara, îl semnăm sau nu-l semnăm? O să vă prindeți urechile în propriile jocuri pe care le-ați făcut”, avertizează Răzvan Cuc.

Citește aici despre programul de guvernare al PNL

Ministrul demis crede că programul este unul „slab, făcut din birou și nerealist”. „Nu văd nimic legat de subcontractorii români care muncesc și nu își primesc banii la timp. Vă reamintesc faptul că trăiți în România și că trebuie să slujiți intereselor românilor. Mai bine terminați cu prostiile și mulțumiți PSD –ului pentru lista de proiecte ce vă sunt lăsate pe domeniul transporturi. PS: Aveți grijă să nu le faceți praf pe toate!!!”, spune Cuc.

 

Ultimele Articole