spot_img
sâmbătă, iulie 2, 2022
spot_img

Proiecte feroviare, de la conceptie la realizare

Proiecte feroviare – de la conceptie la realizare
20 – 21 septembrie       |      BUCURESTI

 

Cursul își propune prezentarea, însoțită de exemple practice, a tuturor etapelor și caracteristicilor unui proiect de infrastructură feroviară de la concepție la realizare și finalizare.

Pentru a ne asigura că fiecare participant va beneficia de atenție individuală din partea trainerului, care își propune să răspundă la toate întrebările și curiozitățile cursanților, am limitat numărul maxim de participanți la 12.

Vezi întreaga ofertă de cursuri

 


 

CE VEI ÎNVĂȚA ?

Stabilirea mizelor şi obiectivelor proiectului, etape din faza de pregătire a proiectului, studii de fezabilitate, analiza cost beneficiu, studii conexe – mediu, geo, topo, proceduri administrative – studiu impact EIA, exproprieri, indicatori tehnico-economici, pregătirea şi lansarea procedurior de achiziţii, contractarea şi execuţia.
Implementarea proiectelor, pregătirea tehnică – specificaţii tehnice , documentaţia PTh, detalii tehnice/tehnologice de execuţie, planuri de management ale traficului, supervizarea, monitorizarea contractelor.
Recepţia şi punerea în funcţie.

 


CUI SE ADRESEAZĂ ?

Tuturor persoanelor implicate într-un proiect sau în faza de prelansare a unui nou proiect feroviar, pentru a crește nivelul de întelegere asupra cadrului de derulare și exigențele contractuale.

 


TRAINER

Ing. Marius Chiper a absolvit Universitatea „Politehnica” din București, Facultatea de Transporturi – Specialitatea Materialul Rulant și și-a început activitatea ca inginer de locomotive la fostul SNCFR în 1994, evoluând și dobândind o vastă experiență tehnică din activitatea desfașurată ca inspector tehnic la AFER, șef al diviziei de căi ferate la o întreprindere feroviară privată, director de proiecte la CFR.

 


Înscrie-te până la 15 august pentru un discount de 25%


Din programul lunii septembrie

 

 


Organizăm o gamă variată de cursuri, adaptate necesităților de specializare a angajaților. Cursurile pot fi organizate la sediul dvs. sau într-o locație neutră pentru un număr de 8-12 participanți.

Printre cursurile organizate pana acum de Carieră Feroviară, se numără:

Calea ferată de la A la Z, Engleza feroviara, Manager de proiect, Expert accesare fonduri structurale și de coeziune, Material rulant feroviar și de transport urban, Electrificare feroviară, Infrastructură feroviară, Semnalizare feroviară.

Pentru detalii suplimentare și eventuale personalizări ale cursurilor, ne puteți contacta pe adresa de email office@carieraferoviara.ro.

 

Ultimele Articole