spot_img
vineri, ianuarie 21, 2022
spot_img

Programul Metrorex în perioada 27 noiembrie – 1 Decembrie, în zilele libere

Programul Metrorex în perioada 27 noiembrie – 1 Decembrie va fi unul conform graficelor stabilite pentru zilele de sărbătoare, a anunţat sâmbătă societatea de transport subteran din Capitală.

Astfel, în circulație vor fi mai puține trenuri. „Având în vedere Hotărârea de Guvern privind stabilirea zilei de 29 noiembrie ca zi liberă, Metrorex informează publicul călător că, în perioada 27 noiembrie – 1 Decembrie 2021 (inclusiv în data de 29.11.2021), trenurile de metrou vor circula conform graficelor de circulaţie, stabilite pentru zilele de sărbătoare. Totodată, Metrorex a prevăzut introducerea de trenuri suplimentare pentru eventualitatea creşterii traficului de călători, în această perioadă”, precizează Metrorex prin intermediul unui comunicat de presă.Programul Metrorex de 1 Decembrie. Trenuri suplimentare

Vineri, Metrorex a anunțat, tot prin intermediul unui comunicat de presă, că, în data de 1 Decembrie 2021, în intervalul orar 9:00 – 16:00, se vor introduce trenuri suplimentare, așa cum a informat Club Feroviar.

Astfel, pe Magistrala 1 (Dristor 2 – Pantelimon) şi pe Magistrala 3 (Preciziei – Anghel Saligny) va exista câte un tren suplimentar, iar pe Magistrala 2 (Pipera – Berceni) – două trenuri în plus.

Ultimele Articole