luni, aprilie 29, 2024
spot_img

Programul CFR Călători de 1 Mai și Paște, mai scurt decât minivacanța. LISTA trenurilor

Programul CFR Călători de 1 Mai și Paște, anunțat vineri de operatorul feroviar de stat, nu acoperă în totalitate minivacanța de la finele acestei luni – începutul lunii mai.

”Cu prilejul minivacanței de 1 Mai și Paște, pentru facilitarea deplasării pasagerilor spre destinațiile de vacanță, dar și spre domiciliu pentru a fi alături de cei dragi de sfintele sărbători de Paște, CFR Călători va asigura un program de transport special. Prin urmare, în perioada minivacanței 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai 2024, pasagerii au în plus faţă de trenurile existente în programul obișnuit de circulaţie mai multe legături spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia, cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi, Suceava, Oradea, Arad, Craiova, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmației, Bistrița Nord, Cluj-Napoca, Brașov”, se arată în comunicatul postat pe site-ul CFR Călători.

În comunicat se mai precizează faptul că și călătorii din alte regiuni au la dispoziție o serie de conexiuni rapide din Capitală, pe fondul existenței mersului de tren cadențat (la 1-2 ore) pe ruta București Nord – Constanța și retur.Programul CFR Călători de 1 Mai și Paște începe cu trei zile întârziere

Numai că pentru majoritatea românilor minivacanța nu începe marți, pe 30 aprilie, ci sâmbătă, 27 aprilie. Cei care vor vrea să plece sâmbătă pe litoral nu vor putea beneficia de trenurile suplimentare introduse în circulație de operatorul feroviar de stat.

”În zilele cu trafic crescut din această minivacanță, CFR Călători pune la dispoziția publicului călător capacitatea maximă de transport, tehnic disponibilă pentru asigurarea deplasării către zonele de interes aflate pe teritoriul țării. Se va monitoriza atent traficul de pasageri și în funcție de evoluția și dinamica cererii de călătorie, compania va suplimenta operativ cu vagoane trenurile care circulă spre/dinspre cele mai solicitate destinații în limita parcului de material rulant tehnic disponibil”, se mai arată în comunicat.

LISTA trenurilor directe spre litoral o puteți consulta AICI.

LISTA trenurilor directe dinspre litoral o puteți consulta AICI.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC 25 de ani: Basm/Real. Ţinta comună – Realizarea proiectului

ARIC a organizat ieri, 18 aprilie, o Conferință aniversară la hotel Novotel București pentru a celebra 25 de ani de la înfiinţare. Evenimentul, intitulat „Basm/Real...

Ultimele Articole