spot_img
duminică, februarie 5, 2023
spot_img

DOCUMENT Procesul verbal de recepție pentru tramvaiele Astra a fost semnat de Primăria Capitalei

După luni întregi în care au stat în depou, că așa voia fosta primăriță Gabriela Firea, procesul verbal de recepție pentru tramvaiele Astra a fost semnat de Primăria Capitalei.

Club Feroviar vă prezintă documentul pe baza căruia tramvaiele produse la uzina românească Astra Vagoane Călători Arad vor începe să circule pe șinele din București, pe linia 41. De remarcat faptul că membrii Comisiei de recepție nu au constatat niciun fel de lipsuri sau neconformități, așa cum se poate lesne observa din facsimilele alăturate.

Procesul verbal de recepție pentru tramvaiele Astra, semnat după o adevărată telenovelă

Procesul verbal semnat miercuri pune punct unei adevărate telenovele, cu accente de thriller, în care actrița principală a fost Gabriela Firea.

Fosta primăriță, actual ministru al Familiei, nu se putea împăca cu ideea că a pierdut fotoliul de primar în fața lui Nicușor Dan și că tramvaiele nu au fost cumpărate de la firma turcească Durmazlar. Ca răzbunare, ea a început să arunce cu noroi în actualul primar general și în acționarul majoritar al Astra Vagoane Călători Arad, Valer Blidar.

În cele din urmă, problema a fost tranșată de Autoritatea Feroviară Română (AFER), care a certificat faptul că tramvaiele produse la Arad sunt omologate, așa cum a scris Club Feroviar. AFER este ca instituție în coordonarea ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, coleg de partid (PSD) cu Gabriela Firea, însă în instituție lucrează specialiști care nu vor să-și păteze reputația profesională implicându-se în jocuri politice.

Ultimele Articole