miercuri, septembrie 27, 2023
spot_imgspot_img

Probleme pe calea ferată și la metrou. Întârzieri în cascadă ale trenurilor de călători

Sunt probleme pe calea ferată, dar și la metroul bucureștean marți dimineață, fapt ce a provocat întârzieri în circulația trenurilor.

Trenul IRN 1642 operat de SNTFC CFR Călători a plecat luni la ora 17,50 din Baia Mare și trebuia să ajungă la destinația finală, București Nord, marți la ora 6,35. În final, a ajuns cu o întârziere de 96 de minute. Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, a explicat că trenul a staționat suplimentar 64 de minute în Beclean pe Someș pentru a atașa vagoane de la R 4116 Sighetu Marmației-Beclean pe Someș, sosit întârziat cu 100 de minute, apoi a avut staționări de câteva minute la cruce cu alte trenuri care circulau regulat.

Probleme pe calea ferată. Barieră talonată la Brazi

Apoi, RE 5005 Ploiești Sud-București Nord a plecat cu 28 de minute întârziere din Brazi, pentru că a așteptat la cruce cu un alt tren întârziat.

Trenurile care vin dinspre Brașov, Ploiești sau din Moldova au circulat cu restricție de viteză la trecerea la nivel cu calea ferată dintre Brazi și Crivina, din cauza unui deranjament produs la barieră, deranjament remediat la ora 7.30. Un șofer a trecut și a atins bariera.

Macaz defect la Metrorex

Au fost probleme și la Metrorex. S-a circulat cu dificultate pe Magistrala 2 din cauza unor probleme tehnice apărute la macazul din stația Constantin Brâncoveanu, au transmis responsabilii societății de transport subteran.

Acestea au fost remediate, iar la acest moment se circulă în condiții normale.

Ultimele Articole