spot_img
duminică, martie 26, 2023
spot_img

Probleme pe calea ferată la OBB și MAV. Întârziere de șapte ore la un tren spre București

Au fost probleme pe calea ferată la OBB și MAV, administrațiile feroviare din Austria, respectiv Ungaria, în noaptea de joi spre vineri.

Din această cauză, trenurile internaționale care intră în România dinspre granița cu Ungaria au întârzieri enorme, chiar și de peste șapte ore.

”Urmare a unor probleme pe rețelele OBB și MAV, trenurile internaționale sosesc cu întârzieri majore la destinație. În acest moment, trenul IR 347 Viena – Budapesta – București Nord are o întârziere de peste 350 de minute. CFR Călători ține legătura permanent cu administrațiile vecine în vederea soluționării operative a problemelor de trafic”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul operatorului feroviar de stat din România.

Probleme pe calea ferată la OBB și MAV. IRN Dacia are o întârziere de șapte ore

IRN Dacia 347 a plecat joi la ora 19,42 (ora locală) din Wien Hauptbahnhof (gara centrală din Viena) și trebuia să ajungă la destinața finală, Gara de Nord din București, vineri la ora 15,05. Din cauza întârzierii acumulate pe parcurs, garnitura va ajunge însă cu mult după lăsarea întunericului.

De la ora transmiterii comunicatului Societății Naționale de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători SA și până la momentul publicării acestei știri, întârzierea trenului IRN 347 s-a mărit, ajungând la 424 de minute, adică mai mult de șapte ore.

Ultimele Articole