spot_img
miercuri, octombrie 5, 2022
spot_img

UPDATE S-a reluat circulația în stația Mihăești. Nu mai sunt trenuri oprite pe Magistrala 900

Din cauza unor probleme apărute la un macaz din stația Mihăești, județul Olt, la această oră sunt mai multe trenuri oprite pe Magistrala 900, București-Timișoara.

UPDATE. S-a reluat circulația, nu mai sunt trenuri oprite

CFR SA a anunțat că circulația feroviară a fost reluată în stația CF Mihăești, la ora 15.50. Trenurile de călători IR 1691 (București Nord – Timișoara), IR 1692 (Timișoara – București Nord), IR 1824 (Simeria – București Nord), R 9003 (Craiova – București) și R 9003 (București – Craiova), care au staționat temporar în gările Măldăeni, Radomirești, Drăgănești Olt, Fărcașele și Roșiori Nord, vor ajunge cu întârziere la destinație.

trenuri oprite licitație pentru piese de schimb

În funcție de momentul remedierii situației la linie, este posibil să fie afectate și alte trenuri care circulă între București și Craiova, a anunțat miercuri după amiază Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a precizat că traficul feroviar este oprit temporar la această oră, la intrarea în stația CF Mihăești (linia CF Roșiori Nord – Caracal), din cauza unui deranjament tehnic la macazul care asigura trecerea de pe firul I pe firul II.

Personalul de specialitate al Regionalei CF Craiova este prezent la fața locului pentru evaluarea situației și luarea măsurilor necesare în vederea reluării circulației feroviare în scurt timp.

Până la redeschiderea traficului, trenurile de călători IR 1961 (București Nord – Timișoara), IR 1692 (Timișoara – București Nord) și IR 1824 (Simeria – București Nord) staționează temporar în gările Măldăeni, Radomirești și Drăgănești Olt, a precizat CFR SA.

 

Ultimele Articole