spot_img
vineri, mai 27, 2022
spot_img

Probleme la sistemul informatic al STB, la site și la aplicația InfoTB

În cursul dimineții de joi au apărut probleme la sistemul informatic al STB. Site-ul nu poate fi accesat nici în momentul de față, iar aplicația InfoTB a avut și ea probleme.

UPDATE Problemele s-au rezolvat. Și site-ul poate fi accesat.

probleme la sistemul informatic al STB

Site-ul de Internet al Societății de Transport București nu poate fi accesat încă din dimineața zilei de joi, 2 iunie. Probleme au fost și la aplicația InfoTB, care în cursul dimineții nu afișa niciun fel de mijloace de transport pe rutele selectate de utilizatori.

Probleme la sistemul informatic al STB. Aplicația a fost actualizată în urmă cu trei luni

Aplicația InfoTB a avut probleme, cu toate că ea a fost upgradată la finele lunii martie a anului în curs.

Aplicația Info STB s-a transformat atunci în InfoTB (“INFO Transport București”) pentru a scoate în evidență utilitatea sa, iar pornind de la sugestiile și observațiile utilizatorilor au fost create noi funcționalități, anunța atunci de Societatea de Transport București.probleme la sistemul informatic al STB

Noua aplicație oferă mai multe instrumente de planificare a rutelor, precum și noi opțiuni de achiziționare a titlurilor de călătorie. Planificarea rutelor a devenit mai facilă odată cu integrarea primilor trei timpi de sosire în stații pentru vehiculele fiecărei linii, dar și prin afișarea programului de circulație al tuturor liniilor de transport. Tot în acest context a fost creat un istoric al destinațiilor căutate, a fost extinsă posibilitatea de a accesa liniile direct din selecția de stații și de a le căuta în lista dedicată acestora.

A fost creată și o facilitate de cumpărare a titlurilor de călătorie, prin accesarea noilor legături cu aplicația BPay și platforma de încărcare online. În plus, a fost creată o hartă a tuturor centrelor de vânzare, care include programul de lucru al acestora. Călătorii care în cursul dimineții au vrut să-și cumpere bilet prin aplicație au întâmpinat dificultăți, din cauza disfuncționalităților InfoTB.

Până la ora publicării acestei știri, reprezentanții STB nu au putut fi contactați. Vom reveni cu punctul lor de vedere, în măsura în care acesta va fi furnizat.

Ultimele Articole