spot_img
marți, decembrie 7, 2021
spot_img

Probleme la metrou. Trenurile au circulat în sistem pendulă pe magistralele 1 și 3

Au fost probleme la metrou miercuri dimineață, când circulația trenurilor s-a desfășurat în sistem pendulă pe magistralele 1 și 3, între Timpuri Noi și Piața Unirii.

probleme la metrou defecțiune la metrou licitație Metrorex pentru țevăraie stația de metrou Tudor Vladimirescu lucrări în stația de metrou stația Parc Drumul Taberei pierderile la Metrorex stația Valea Ialomiţei alertă cu bombă la metrou probleme la metrou coronavirus la Metrorex coronavirus la metrou bugetul Metrorex pe 2020 energie electrică la Metrorex BVC Metrorex pe 2020 Metrorex cumpără apă plată rectificare bugetară la Metrorex casierii pentru elevi BVC Metrorex pe 2019

Metrorex a anunțat că miercuri, 7 octombrie 2020, începând cu ora 07:05, pe Magistrala 1 de metrou, circulația trenurilor de metrou s-a desfășurat cu dificultate din motive independente și nedorite de Metrorex. A fost vorba de o urgență medicală ce a necesitat intervenția echipajelor SMURD, care au acționat la fața locului – în tren, conform procedurilor medicale.

Pentru asigurarea deplasării celorlalți călători, circulația trenurilor s-a desfășurat în sistem pendulă între stațiile Piața Unirii 1 și Timpuri Noi. Începând cu ora 07:50 circulația trenurilor a fost reluată în condiții normale, a precizat Metrorex.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole