spot_img
vineri, august 19, 2022
spot_img

Probleme la metrou. Nu s-a circulat aproape o oră între stațiile Izvor și Grozăvești

O avarie la sistemul furnizorului de alimentare cu energie electrică a cauzat probleme la metrou vineri dimineață, când timp de o oră, circulația a fost oprită între Izvor și Grozăvești.

probleme la metrou coronavirus la Metrorex coronavirus la metrou bugetul Metrorex pe 2020 energie electrică la Metrorex BVC Metrorex pe 2020 Metrorex cumpără apă plată rectificare bugetară la Metrorex casierii pentru elevi BVC Metrorex pe 2019

Între orele 9:08 și 09:55, din cauza unei avarii în sistemul furnizorului de alimentare cu energie electrică, pe Magistralele 1 și 3, între stațiile de metrou Izvor și Grozăvești a fost afectată circulația trenurilor de metrou, astfel că pe această distanță nu a circulat niciun tren. Pentru asigurarea continuității circulației călătorilor, traseul trenurilor a fost reorganizat astfel:

Trenurile dinspre stația Republica au întors la stația Piața Unirii 1;

Trenurile dinspre stația Dristor 2 au întors la stația Petrache Poenaru;

Trenurile dinspre stația Preciziei au întors la stația Politehnica.

Probleme la metrou. Nu au staționat în tunel trenuri cu călători

”Precizăm că pe distanța Izvor – Grozăvești nu au fost staționate în tunel trenuri cu călători, acestea fiind garate la peroanele stațiilor. Siguranța călătorilor nu a fost pusă în pericol și aceștia au fost informați cu privire la reorganizarea circulației prin instalațiile de sonorizare de la nivelul stațiilor de metrou”, se arată în comunicatul dat publicității vineri dimineață de Metrorex.

Au fost probleme și la STB. Nu au circulat troleibuzele

Și la STB au fost probleme din cauza avariei la sistemul de alimentare cu electricitate. ”În intervalul 09:10-09:54 (44 min), circulația troleibuzelor a fost afectată pe Bd. Iuliu Maniu, Sos. Cotroceni, Splaiul Independenței, Pod Grozăvești, Bd. Vasile Milea/ Bd. Timișoara, din cauza unei avarii la rețeaua ENEL”, a postat STB pe contul său de Twitter.

Ultimele Articole