spot_img
vineri, septembrie 30, 2022
spot_img

GALERIE FOTO Probe cu tramvaiul Astra Imperio la București, noaptea trecută

În cursul nopții de luni spre marți, Societatea de Transport București a făcut probe cu tramvaiul Astra Imperio Metropolitan pe șinele din Capitală.

„Primul tramvai Astra Imperio Metropolitan al STB SA a efectuat în această noapte probe pe traseul Depoul Militari – Răzoare – Depoul Alexandria”, se arată într-o postare de pe contul oficial de Facebook al Asociației Metrou Ușor.

Postarea este însoțită de mai multe fotografii realizate la fața locului, pe care le prezentăm și noi.Vor mai urma probe cu tramvaiul Astra Imperio

Pe 2 iunie, primul tramvai nou livrat municipalității bucureștene de Astra Vagoane Călători Arad a fost prezentat la Depoul Militari al STB, așa cum a relatat la vremea respectivă Club Feroviar.

Încă de atunci a fost anunțat faptul că în următoarele săptămâni noul tramvai va circula noaptea pe șinele din Capitală, pentru a se face toate testele necesare punerii lui în exploatare comercială. Prima linie pe care vor fi introduse noile tramvaie este 41, din vestul Bucureștiului, care face legătura între cartierul Ghencea și Piața Presei Libere, cea modernizată în anul 2003, cu calea de rulare separată prin garduri de carosabil. Pentru că nu toate peroanele de pe linia lui 41 sunt suficient de lungi, 14 dintre ele vor necesita lucrări de reconfigurare, care vor costa peste opt milioane de lei. Tramvaiele livrate Primăriei Municipiului București de Astra Vagoane Călători Arad au lungimea de 36 de metri.

Ultimele Articole