spot_img
sâmbătă, octombrie 1, 2022
spot_img

CFR Călători caută furnizor pentru 300 de prize de încălzire a trenurilor

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA vrea să cumpere 300 de prize de încălzire a trenurilor.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat în urmă cu câteva zile anunțul de licitație ce are ca obiect ”Priză încălzire tren”. Valoarea totală estimată a contractului de tip acord-cadru ce se vrea a fi încheiat pentru o perioadă de doi ani este cuprinsă în intervalul dintre 48.900 și 1.467.000 de lei.Minimum 10 prize de încălzire a trenurilor, maximum 300

Cantitatea minimă a acordului cadru va fi de 10 bucăți, iar cea maximă de 300 de bucăți. Cel mai mare contract subsecvent va avea 40 de bucăți. Locul de executare va fi livrare franco-depozit Serviciul Depozitare şi Desfacere din str. Hărmanului nr. 3, municipiul Brașov.

Priza pentru încălzire tren se montează pe locomotive și are rolul de a interconecta circuitele electrice de 1.500 V între locomotivă și primul vagon din tren, precum și între vagoane. Produsul este necesar pentru a fi înlocuit la locomotive în cadrul reviziilor planificate sau reparațiilor accidentale (când se observă uzura lor) sau periodice, se arată în caietul de sarcini al procedurii de achiziție.

Garanția de participare la licitație este de 1.956 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 28 ianuarie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 28 aprilie 2022.

Ultimele Articole