spot_img
duminică, decembrie 4, 2022
spot_img

S-a pus în vânzare primul bilet digital integrat STB-tren metropolitan. Lipsește Metrorex

Primul bilet digital integrat STB-tren metropolitan a fost pus în vânzare de luni, 31 octombrie, a anunțat primarul general Nicușor Dan.

„Primul bilet 100% digital integrat valabil pentru servicii feroviare urbane și pentru transport local poate fi achiziționat începând de astăzi, 31 octombrie, prin aplicația mobilă 24Pay. Astfel, se pot achiziționa abonamente integrate pentru călătoriile pe liniile de suprafață, autobuz, troleibuz, tramvai și tren în zona metropolitană București-Ilfov, pe linia Gara de Nord-Otopeni. Utilizatorii pot plăti abonamentele de călătorie integrate de 1, 6 sau 12 luni cu cardul, direct din aplicație. Apreciez cooperarea dintre TPBI, STB Autoritatea pentru Reformă Feroviară și operatorii feroviari (CFR Călători și Transferoviar Călători) din care a rezultat această inițiativă”, a scris edilul Capitalei pe pagina sa de Facebook.

Bilet digital integrat STB-tren metropolitan, fără metrou

Biletul nu este însă 100% integrat, așa cum a spus edilul. Nicușor Dan nu a precizat de ce prin această aplicație nu se pot cumpăra și titluri de călătorie la Metrorex, societatea de transport subteran din subordinea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.

Mai ales că o altă societate din subordinea MTI, și anume CFR Călători, este prezentă în aplicație. Reprezentanții Metrorex nu au făcut, până la ora publicării acestei știri, niciun comentariu în acest sens, nerăspunzând încă întrebării puse de Club Feroviar.

Ultimele Articole