vineri, februarie 23, 2024
spot_img

Primăria Municipiului Galați vrea să cumpere 13 automate de vânzare bilete de transport

Primăria Municipiului Galați vrea să cumpere 13 automate de vânzare bilete de transport în comun, cu un preț unitar de peste 15.000 de euro.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat la finele săptămânii trecute anunțul de licitație, în procedură simplificată, ce are ca obiect ”Achiziţia a 13 automate de vânzare bilete în cadrul proiectului Furnizarea, operarea și mentenanța sistemelor de colectare automată de tarife de informare a pasagerilor şi de management al flotei către Municipiul Galaţi, cod SMIS 125749”.

Valoarea totală estimată a contractului este de 991.405 lei, adică un cost unitar de 76.262 lei, echivalentul a aproximativ 15.400 de euro pe bucată. Termenul de realizare al contractului este de șase luni (două luni proiectare și patru luni furnizare și montaj). Proiectul este finanțat din fonduri europene nerambursabile, prin intermediul Programului Operațional Regional 2014-2020.

Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut.

Condiții de participare la licitația pentru automate de vânzare bilete

Pentru participarea la procedura de achiziție, ofertanții trebuie să facă dovada că au furnizat şi montat în ultimii trei ani, calculați până la data limită de depunere a ofertelor, produse similare din categoria celor solicitate. Prin produse similare se înțelege furnizarea – achiziţie și montaj – de automate de vânzare a biletelor.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 29 noiembrie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 29 aprilie 2023.

Ultimele Articole