spot_img
miercuri, august 10, 2022
spot_img

Prima Bursa a Locurilor de Munca din domeniul feroviar

job-interview-1200x800Asociatia Inginerilor Feroviari si Club Feroviar organizeaza a IX-a editie a INFRATRANS® desfasurata in perioada 23-24 mai, in statia CFR Bucuresti Nord. sub inaltul patronaj al Ministerului Transporturilor, cu sprijinul: CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, Metrorex, AFER si CENAFER.

In cadrul evenimentului se va organiza, pentru prima data in Romania, Bursa locurilor de munca – Targ de joburi si cariera in domeniul feroviar.

Targul va avea loc in Salonul Regal, in data de 24 mai, in intervalul orar 11:00-16:00.

Prin organizarea Bursei Locurilor de Munca se urmareste atragerea resursei umane catre sectorul de transport feroviar, cu toate elementele sale importante: infrastructura, mentenanta, transport de marfa si calatori, material rulant, instalatii si electrificare.

Cei interesati de o cariera in domeniul feroviar vor avea posibilitatea de a cunoaste direct oferta de locuri de munca, de a fi recrutati si selectati personal in vederea ocuparii posturilor vacante din cadrul companiilor participante la eveniment.

Bursa Locurilor de Munca in domeniul Feroviar se adreseaza tuturor persoanelor aflate în cautarea unui loc de munca sau celor care doresc sa se reorienteze profesional spre ocupatii cu posibilitati de mentinere a raportului de munca pe termen mediu si lung. Se urmareste astfel cresterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de munca, existand posibilitatea interactiunii directe dintre angajator si solicitant.

Accesul la Bursa Locurilor de Munca, cat si la expozitie se face pe baza inregistrarii gratuite pe www.infratrans.ro.

 

 

Ultimele Articole