spot_img
miercuri, octombrie 27, 2021
spot_img

S-a decis cine este președintele CA al Metrorex. Ce se întâmplă cu directorul general

Președintele CA al Metrorex este, începând de azi, Mihai Barbu, directorul general al societății Telecomunicații CFR SA.

Decizia vine după ce, recent, ministrul interimar al Transporturilor, Dan Vîlceanu, a schimbat întreaga componență a Consiliului de Administrație al societății de transport subteran din Capitală. Noii membri ai CA sunt Mariana Petre, Ștefan Roșeanu, Geanina Suditu, Liviu Toma Băileșteanu și Mihai Barbu, după cum a scris luni Club Feroviar.

Deocamdată, director general al Metrorex rămâne Ștefan Paraschiv, numit în funcție de fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă (USR).Președintele CA al Metrorex a fost vicepreședinte al Consiliului Județean Ilfov

Mihai Barbu ocupă de anul trecut funcția de director general al SC Telecomunicații CFR SA. În vârstă de 47 de ani, el a absolvit Universitatea ”Gaudeamus” din Constanța, Facultatea de Marketing, iar apoi a făcut un Master în cadrul S.N.S.P.A București.

În cariera sa, a lucrat în special în domeniul telecomunicațiilor, atât la stat, cât și la privat, după cum reiese din CV-ul său.

De asemenea, el a fost și consilier la Senatul României, dar și consilier la cabinetul unui secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. În perioada 2012-2013, Mihai Barbu a fost vicepreședinte al Consiliului Județean Ilfov, iar anterior, în 2004-2006, consilier județean, tot în Ilfov.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole