miercuri, iunie 26, 2024
spot_img

Prea cald pentru ele. Trenuri blocate în centrul țării

Ca urmare a unor probleme la infrastructura feroviară între stațiile Băile Tușnad – Bicsadu Oltului de pe secția Miercurea Ciuc – Brașov (circulaţie închisă temporar din cauza șinei șerpuite), trenul IR 1645 București Nord – Târgu Mureș staționează în gara Malnaș Băi.

Din această cauză ar putea fi afectată circulația următoarelor trenuri CFR Călători: Regio 4513 Brașov – Toplița, Regio 4514 Deda /Siculeni – Brașov, IR 1646 Târgu Mureș – Brașov cu grupă de București Nord, precum și alte trenuri care circulă pe ruta Brașov – București Nord, potrivit unui comunicat CFR Călători.

Circulația în zona afectată se desfășoară în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA.

Detalii despre aspecte referitoare la intervențiile ce au loc ca urmare a întreruperii circulației (timp de remediere și reluarea acesteia) pot fi solicitate la managerul infrastructurii feroviare – CFR SA, cel care organizează şi dirijează circulaţia tuturor trenurilor pe calea ferată.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole