spot_img
marți, decembrie 7, 2021
spot_img

Posturi pentru oricine, cu orice calificare, la Târgul de Carieră Feroviară în România

Companiile care participă la Târgul de Carieră Feroviară în România, organizat de către CFiR, în perioada 23-25 noiembrie 2021, între orele 09-16, în mediul online prin platforma Zoom, au în ofertele lor posturi pentru oricine, cu orice calificare (sudor, lăcătuș, macaragiu, strungar, electrician, vopsitor, magaziner, ingineri, economiști șamd), în mai multe zone din țară.

Vezi mai jos toate posturile disponibile și programează-te pentru un interviu!

Pentru a vedea ofertele complete ale fiecărei companii prezente la târg dați click pe siglele lor.

Interviurile vor avea loc în zilele de 24 și 25 noiembrie atunci când candidații vor avea ocazia de a se afla față în față cu angajatorii, online, prin intermediul platformei Zoom. Candidații au astfel posibilitatea de a susține interviul pentru care s-au programat în prealabil de oriunde s-ar afla (din România sau chiar și din străinătate) și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, dotat cu cameră, microfon și boxe/căști.

COMPANII PARTICIPANTE
Inginer topograf Cargo Trans Vagon

Ce trebuie să faci pentru a susține un interviu în cadrul Târgului de Carieră Feroviară în România

Participarea este gratuită și accesibilă tuturor persoanelor care sunt în căutarea unei oportunități de carieră în domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină. Tot ce ai de făcut este să urmărești ofertele de pe pagina evenimentului și să te înscrii pentru un interviu pentru postul dorit. Atașează un CV și o scrisoare de intenție sau completează date relevante despre calificările/educația și experiența ta pentru a îți crește șansele de a fi selectat pentru interviul solicitat.

Înregistrarea la interviuri se face parcurgând cu atenție următorii pași:

  1. Să urmărești ofertele angajatorilor pe pagina târgului
  2. Să te înscrii la interviuri prin selectarea intervalului orar în care vrei să susții interviul și să completezi datele cerute
  3. Să aştepți confirmarea programării la interviu din partea angajatorului
  4. Să îți instalezi aplicația Zoom și să te înregistrezi pentru Târgul de Carieră Feroviară în România
  5. Să accesezi zoom cu cel puțin 5 minute înainte de ora interviului și să aștepți să fii introdus la interviu

Posturile cu care se prezintă companiile participante la Târgul de Carieră Feroviară în România

DB Cargo Romania – operator feroviar ce asigură servicii de calitate premium, de încredere pentru clienți, viabil economic, sigur pentru angajați și atent cu mediul, printr-o flotă de locomotive și vagoane impresionantă ca număr și performanță, precum și personal motivat și calificat, dispus pe întreaga rețea feroviară din România

 

SPIACT Craiova – societate de producție industrială, aparataj centralizare si telecomandă căi ferate are o tradiție de peste 50 de ani în serviciul siguranței pe calea ferată

 

Contrail Machinery – companie specializată în proiectarea și fabricarea mașinilor de sudat șine de cale ferată prin procedeul de topire intermediară și presare cap la cap (Rail Flash-Butt Welding Machines)

 

Societatea de Transport București STB SA –  principalul operator de transport public de persoane din Municipiul București și Județul Ilfov

 

UNICOM Tranzit – operator feroviar privat și expeditor de marfă care activează în România din anul 1994

VEZI ȘI: Posturi pentru ingineri și economiști la Târgul de Carieră Feroviară în România


Târgul de Carieră Feroviară în România reprezintă pentru persoanele interesate șansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu, de a intra în contact direct cu angajatorii.

Prima zi a evenimentului, 23 noiembrie, este rezervată prezentărilor de companii și a ofertelor cu care acestea se vor prezenta la târg, iar în următoarele două zile, 24-25 noiembrie, candidații vor avea ocazia de a se afla față în față cu angajatorii, online.

Candidații vor avea astfel posibilitatea de a susține interviul pentru care s-au programat în prealabil din orice loc s-ar afla, din România sau chiar și străinătate, și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, care este compatibil cu aplicația Zoom și care este dotat cu cameră, microfon și boxe/căști.

COMPANII PARTICIPANTE
Inginer topograf Cargo Trans Vagon

 

PARTENERI MEDIA

 

PARTENERI

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole