miercuri, septembrie 27, 2023
spot_imgspot_img

Posturi pentru ingineri și arhitecți, în oferta lui DB Engineering & Consulting

DB Engineering&Consulting, compania de inginerie, consultanță și operare a sistemului de infrastructură feroviară a grupului Deutsche Bahn, are în oferta sa de pe platforma CFiR posturi pentru ingineri cu diferite specializări și niveluri de experiență, dar și un post de arhitect, de preferat cu experiență în domeniul feroviar.

DB Engineering & Consulting face parte din Grupul DB, una dintre cele mai mari companii feroviare din lume, cu o structura extinsă în Germania și proiecte în toată lumea.

Compania furnizează soluții tehnice, de infrastructură, mobilitate și transport complexe. Cu ajutorul conceptelor noastre durabile, datorate experienței acumulate în proiecte realizate timp de multe decenii, compania noastră asigură viitorul succes al regiunilor economice, contribuie la protecția mediului, dar și la profilul viitorului la nivel global.

Compania DB oferă o gama largă de servicii de inginerie: pe lângă linii noi și modernizate, serviciile DB includ numeroase proiecte de modernizare a infrastructurii feroviare existente.

Indiferent de tipul proiectului – construcție nouă, modernizare și întreținere a unor sisteme complete sau a unor componente individuale – DB oferă întotdeauna o metodă profesională și personalizată de implementare a specificațiilor incluse în planul de proiect și garantează un început calitativ al lucrărilor în programul și bugetul convenit.

Posturi pentru ingineri și arhitecți disponibile în cadrul companiei DB Engineering & Consulting

Posturile pentru care compania face angajări, disponibile în București, pentru unele dintre ele existând posibilitatea de a lucra și în regim de telemuncă sau hibrid, vizează următoarele funcții:

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA DB ENGINEERING & CONSULTING

DB Engineering & Consulting

Fiind una dintre cele mai importante companii de inginerie și consultanță din lume, modelăm lumea de mâine. Cei 5.000 de angajați din 84 de țări și din toate disciplinele tehnice și de inginerie dezvoltă soluții de mobilitate și transport personalizate și durabile.

Mizăm pe metode inovatoare pentru proiectele noastre complexe. Prin urmare, căutăm experți pasionați care împărtășesc angajamentul nostru de a oferi soluții personalizate pentru clienții noștri.

Oferim oportunități captivante și un mediu inspirator acelor personalități deschise, curioase și dedicate. Spiritul puternic de echipă, diversitatea și implicarea la locul de muncă sunt componente esențiale ale succesului nostru. Dacă doriți să contribuiți în mod activ la succesul nostru, să lucrați în echipe interculturale unde vă puteți aduce ingeniozitatea și expertiza la masă, sunteți binevenit să vă alăturați familiei noastre DB!

Portofoliul nostru de proiecte: Linii de cale ferată și triaje de la A la Z.
Construim și modernizăm infrastructură feroviară, echipamente pentru servicii de transport călători și marfă, ateliere și depouri, dar și servicii de instruire a personalului – și toate serviciile adiacente!


DB Engineering & Consulting a făcut parte dintr-un consorțiu românesc alături de compania de construcții SC Arcada Company SA și partenerul de proiectare SC ISPCF SA. Împreună au finalizat cu succes conexiunea feroviară la Terminalul T1 al Aeroportului Internațional Henri Coandă din București. Finalizarea reprezintă Faza I în modernizarea liniei ferate București Nord – Aeroportul Internațional Henri Coandă.

DB Engineering & Consulting va fi prezentă în perioada 25-27 aprilie la ConstructFEST 2023

DB Engineering & Consulting va fi prezentă în perioada 25-27 aprilie la ConstructFEST 2023 în standul de la etajul 3 din Facultatea de Construcții Civile, Industriale și Agricole.

Prin prezența la această ediție a ConstructFEST-ului, DB Engineering & Consulting urmărește consolidarea relațiilor cu facultățile din cadrul Universității Tehnice de Construcții București, precum și interacțiunea cu cât mai mulți studenți și elevi care vor participa la eveniment în scopul prezentării ofertei de carieră – stagii de practică, internshipuri, dar și locuri de muncă.

ConstructFEST, aflat la cea de a V-a ediție, este un eveniment anual organizat în parteneriat cu Universitatea Tehnică de Construcții din București, Eu-Conexus și ASCB, dedicat industriei construcțiilor.

Iată trei motive pentru care ar trebui să participi la acest eveniment:

  • Oportunități de angajare și stagii de practică – Participând la târgul companiilor și la stagiile de practică, vei avea șansa să cunoști reprezentanți ai unor companii importante din domeniul construcțiilor și să afli despre oportunitățile de angajare și care sunt stagiile de practică disponibile.
  • Ateliere de lucru și mese rotunde cu teme de interes din domeniu – ConstructFEST include ateliere de lucru, prezentări și mese rotunde cu diverse teme de interes din domeniul construcțiilor, precum digitalizarea în construcții, București SmartCity sau tehnologii și legislație în domeniul ingineriei instalațiilor. Aceste evenimente îți vor permite să înveți lucruri noi și să discuți cu specialiștii din domeniu

  • Tururi ghidate în campus și laboratoare – Vei putea lua parte la tururi ghidate în campusul universității și laboratoarele acesteia, având ocazia să cunoști mai bine universitatea și facilitățile sale. De asemenea ai șansa să vezi în acțiune diferite tehnologii și echipamente utilizate în construcții.

Ultimele Articole