joi, iunie 1, 2023
spot_img

Posturi pentru ingineri CFDP, cu experiență și fără, pe platforma CFiR

Pe platforma CFiR – Carieră Feroviară în România, mai multe companii de inginerie și consultanță au publicat anunțuri de angajare pentru ingineri CFDP, cu experiență și fără, precum și pentru alte categorii de personal, cu diverse pregătiri și calificări.

Baicons Impex SRL, companie care a executat lucrări de proiectare pentru drumuri, lucrări de artă, căi ferate, construcţii civile, expertize tehnice, consultanţă şi supervizare lucrări atât în Bucureşti, cât şi în ţară, angajează Inginer proiectant de căi ferate, drumuri și poduri, postul fiind disponibil în București. Experiență solicitată în domeniul căi ferate, drumuri și poduri: peste 2 ani. Program: Full time sau part time, în funcție de dorința angajatului.


TPF INGINERIE, membră a grupului TPF cu sediul la Bruxelles, ce activează în domeniul ingineriei în 58 de țări și pe 5 continente, angajează Diriginte de Șantier Infrastructură Feroviară, în Timișoara și Cluj. Nivel carieră: Senior-Level (> 5 ani). Cerințe: Experiență pe o poziție similară (execuție/ supervizare); Autorizație Diriginte de șantier în domeniu; Alte certificări în domeniul construcțiilor constituie un avantaj; Cunoștințe pachet MS Office și alte programe specifice; Abilități profesionale: cunoștințe tehnice dobândite în domeniul de specializare, legislație specifică domeniului.


VIO TOP, companie înființată în 1999, este una din primele societăți specializate în domeniul Proiectare și Supervizare pentru lucrări de Linii de cale ferată, Drumuri, Clădiri și Ridicări topografice de pe piață românească, deține autorizații și are experiență în consultanță și dirigenție de șantier, lucrări de proiectare, ridicări topografice. În oferta companiei de pe platforma CFiR se regăsește un anunț de angajare pentru Inginer proiectant Căi Ferate, Drumuri și Poduri, post pentru care se solicită experiență de minimum 2 ani și care este disponibil în București.


Consis Proiect, furnizor de servicii de consultanță și supervizare pentru construcții noi, modernizări și consolidări de drumuri, poduri, căi ferate și construcții civile, angajează Inginer Proiectant Poduri, Inginer Proiectant Căi Ferate, Drumuri și Poduri, Expert Lucrări de Artă (Poduri, Pasaje, Viaducte, Consolidări etc.), Inginer Proiectant Infrastructură Feroviară care își vor desfășura activitatea atât în Bucureşti, cât şi în ţară, în funcție de locația proiectelor.


 

DB Engineering & Consulting, anunțuri de angajare pentru ingineri CFDP, cu experiență și fără, pe platforma CFiR

Din 1966, DB Engineering & Consulting a implementat mii de proiecte de diferite complexități și dimensiuni în peste 100 de țări. Cu aproximativ 5.000 de angajați din 84 de națiuni realizăm în prezent proiectele clienților noștri cu expertiză profesională și experiență interculturală. Cu ajutorul conceptelor noastre durabile, datorate experienței acumulate în proiecte realizate timp de multe decenii, compania noastră asigură viitorul succes al regiunilor economice, contribuie la protecția mediului, dar și la profilul viitorului la nivel global. DB Engineering & Consulting angajează Inginer proiectant CFDP – telemuncă, Bridge Design Engineer/Germany projects – Bucharest, Romania, Railways & Roads Design Engineer, Bridge Design Engineers, Rail Baltica projects – remote, Junior Project Manager, Bucharest – Romania, Senior Project Manager, Bucharest – Romania, Senior Expert Railway Bids, Bucharest – Romania.


DB Cargo Romania este un operator feroviar ce asigură servicii de calitate premium, de încredere pentru clienți, viabil economic, sigur pentru angajați și atent cu mediul, printr-o flotă de locomotive și vagoane impresionantă ca număr și performanță, precum și personal motivat și calificat, dispus pe întreaga rețea feroviară din România. DB Cargo Romania este în căutarea unui nou coleg care să ocupe funcţia de Revizor SC – ramura linii Căi Ferate, în București.


TBL Grup, o firmă de consultanţă de management şi servicii profesionale aflată în expansiune accelerată la nivel naţional, care oferă servicii de inginerie, proiectare, mediu, arheologie şi restaurare, topografie şi cadastru etc, are în oferta sa de pe platforma CFiR un post de Project Manager, în București, pentru care sunt necesare studii superioare, de preferat profil construcții drumuri/construcții civile.


VTG, companie care exploatează cea mai mare flotă privată de vagoane de marfă din Europa și care oferă servicii logistice multimodale și soluții digitale integrate, angajează Business Development Manager (m/f/d) în București, candidatul ideal având studii superioare tehnice sau economice și experiență de minimum trei ani în domeniul feroviar (de preferat in vânzări sau achiziții).

Ultimele Articole