marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Posibilă tentativă de suicid la metrou. Se circulă pe un singur fir pe Magistrala 4

O posibilă tentativă de suicid la metrou a determinat luni după-amiază Metrorex să reorganizeze circulația trenurilor pe Magistrala 4, Gara de Nord 2 – Străulești.

UPDATE. La ora 18,18 a fost scos din stația Basarab trenul implicat în accident, urmând ca circulația să fie reluată în condiții normale.

UPDATE. Agentul de pază, în vârstă de 64 de ani, ar fi venit la serviciu în stare avansată de ebrietate. El era împreună cu un coleg, care după accident a fugit.

UPDATE. Potrivit surselor Club Feroviar, ar fi vorba de un angajat al firmei care asigură paza la Metrorex. Acesta a avut leziuni incompatibile cu viața (i-au fost retezate ambele picioare) și se așteaptă sosirea specialiștilor de la Institutul de Medicină Legală. Decesul a fost declarat la ora 16,49. Trenul este în continuare în stație.

Metrorex a informat că luni, 26 decembrie 2022, începând cu ora 15:20, circulația trenurilor de metrou a fost reorganizată pe Magistrala 4 de metrou. Astfel, se circulă pe un singur fir între Gara de Nord și 1 Mai.

Tentativă de suicid la metrou. Organele de cercetare vor stabili cauzele producerii accidentului

Reorganizarea circulației s-a făcut ca urmarea a faptului că o persoană a căzut în calea de rulare în stația Basarab și a fost rănită. Momentan, nu se cunosc cauzele producerii incidentului, fiind vorba de o posibilă tentativă de suicid.

Urmează ca organele de cercetare să stabilească condițiile în care s-a produs evenimentul. La fața locului au ajuns atât echipele medicale SMURD, cât și Salvatorii Metrou pentru a acorda  primul ajutor. Conducerea Metrorex a precizat că va comunica reluarea circulației trenurilor de metrou în condiții normale, atunci când acest lucru se va întâmpla.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC 25 de ani: Basm/Real. Ţinta comună – Realizarea proiectului

ARIC a organizat ieri, 18 aprilie, o Conferință aniversară la hotel Novotel București pentru a celebra 25 de ani de la înfiinţare. Evenimentul, intitulat „Basm/Real...

Ultimele Articole