miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Portul Antwerp a ales compania B-Logistics ca operator feroviar

01-antwerpPentru ca transportul de distributie sa joace un rol central in serviciile de transport feroviar oferite de port, Portul Antwerp lanseaza un proiect pilot de doi ani pentru a testa avantajele practice ale detinerii unui operator portuar feroviar specializat, neutru.
Dupa o perioada de selectie intensa, Portul Antwerp a ales compania B-Logistics ca partener in acest proiect pilot pentru o zona limitata pe malul drept al raului Scheldt in Antwerp. B-Logistics isi va pune la dispozitie reteaua din interiorul portului pentru alti operatori feroviari si companii locale pentru a organiza transportul de distributie in zona portuara Antwerp. Intre timp, B-Logistics si Portul Antwerp vor investiga impreuna posibile imbunatatiri pentru indeplinirea cerintelor clientilor.
Transportul de distributie se refera la transportul a sute de vagoane feroviare individuale intre triajul Antwerp Nord si diferite companii feroviare in zona portului.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole