spot_img
luni, decembrie 6, 2021
spot_img

PORR Construct va dubla linia de cale ferata intre statiile Mogosoaia si Balotesti

CFR SA a desemnat compania PORR Construct castigatoare a procedurii de licitatie publica pentru dublarea liniei de cale ferata intre statiile Mogosoaia si Balotesti (proiectare si executie), oferta financiara depusa fiind de 50,49 milioane lei, fara TVA. Reamintim ca in licitatia organizata anul trecut de catre CFR SA, PORR Construct a fost unic ofertant.

Durata contractului (proiectare si executie) este de 17 luni, iar sursa de finantare, pentru realizarea obiectivului Dublarea liniei de cale ferata intre statiile Mogosoaia si Balotesti, va fi asigurata din fonduri de investitii de la bugetul de stat. Contractul prevede lucrari de infrastructura si suprastructura feroviara pe intreaga distanta, inclusiv modernizarea Punctului de Oprire Aeroport. Semnarea contractului intre cele doua parti este conditionata de aprobarea bugetului pe 2019.

CFR SA mentioneaza ca lucrarile pentru Dublarea liniei de cale ferata intre statiile Mogosoaia si Balotesti sunt incluse in proiectul Modernizarea liniei Bucuresti Nord – Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, in cadrul caruia CFR SA a lansat in data de 12 februarie si licitatia publica pentru achizitia serviciilor de proiectare si executie Faza I – Racord C.F. la Terminalul T1, Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti. Pentru aceasta, termenul limita de depunere a ofertelor este 25 martie.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole