spot_img
miercuri, decembrie 7, 2022
spot_img

Polițiștii de la Transporturi au făcut controale în gări și la trecerile la nivel din Timiș

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Timiș au făcut sâmbătă și duminică controale în gări și în zona trecerilor la nivel cu calea ferată, prilej cu care s-au dat zeci de amenzi.

Principalul scop al acestei ample acțiuni de control a fost creșterea siguranței rutiere la trecerile la nivel cu calea ferată. Cu ocazia controalelor, au fost legitimate 163 de persoane și au fost controlate 101 mașini. Polițișții au dat 72 de amenzi, în valoare totală de 36.840 de lei. Peste jumătate din amenzi, 40 la număr, însumând 17.400 de lei, s-au dat pentru nerespectarea legislației rutiere. Alte 26, însumând 22.950 de lei, s-au dat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Controale în gări în județul Timiș. Amenzi pentru nerespectarea regulilor de transport cu trenul

Alte trei amenzi, în valoare cumulată de de 750 de lei, s-au dat pentru nerespectarea regulilor de transport cu trenul, iar alte trei amenzi, în cuantum de 240 de lei, s-au dat pentru nereguli privind domiciliul sau reședința celor verificați.

S-a reținut un permis de conducere și s-a retras un certificat de înmatriculare. De asemenea, s-au constat două infracțiuni: una de conducere fără permis și un caz de conducere cu permisul suspendat, informează site-ul de știri locale TimișPlus, care citează comunicatul polițiștilor timișeni de la Transporturi.

Ultimele Articole