marți, iulie 2, 2024
spot_img

Polițistă de la Transporturi Feroviare, găsită împușcată în cap în Mehedinți

O poliţistă de la Transporturi Feroviare din județul Mehedinţi a fost găsită miercuri dimineață împuşcată în cap în apropierea secţiei de poliţie unde lucra, mai exact în toaleta gării Strehaia.

Potrivit primelor informații, pe surse, femeia ar fi încercat să se sinucidă din cauza unor certuri cu iubitul ei. Poliţista are 25 de ani şi lucrează la Transporturi Feroviare Mehddinți. Ambulanţa ajunsă la faţa locului încearcă să o resusciteze şi să îi salveze viaţa. Va urma o anchetă în acest caz.

„La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia. Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020. La fața locului, s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului”, a transmis IPJ Mehedinți.

O altă poliţistă împușcată în cap, la Brașov

La începutul anului, o altă poliţistă împușcată, de această dată din Braşov, a fost găsită în apartamentul ei.

Sabina, în vârstă de 28 de ani, s-ar fi certat cu soțul cu o seară înainte de a-și pune capăt zilelor. Polițiștii ar fi analizat mai multe mesaje dintre cei doi. Pentru ca cearta să nu avanseze, bărbatul ar fi plecat de acasă, iar ulterior Sabina i-ar mai fi dat câteva mesaje pe telefon. Într-unul dintre ele aceasta ar fi spus că va rezolva toate problemele și că știe ea ce are de făcut. Acest mesaj l-ar alertat pe soțul ei, care știa că în casă există arma și muniția de serviciu a femeii. El l-ar fi apelat pe tatăl fetei și i-ar fi spus că nu poate gestiona situația, cerându-i ajutorul. Întrucât Sabina nu i-ar mai fi răspuns la telefon tatălui ei, cei doi au mers în locuință, iar acolo au găsit-o pe femeie împușcată în cap și au anunțat la 112, informează DC News.

IN THE SPOTLIGHT

Avansul șantierelor feroviare în luna mai. Un constructor ”a spart norma”

Club Feroviar vă prezintă, ca de fiecare dată când apar informații noi, avansul șantierelor feroviare pentru modernizarea infrastructurii. Acum, situația aferentă lunii mai 2024...

Ultimele Articole