luni, aprilie 15, 2024
spot_img

VIDEO Polițist cu mașina pe linia de tramvai înierbată. S-a ales cu dosar penal

Un polițist de la Poliția Municipiului Oradea a fost filmat luni seara când a intrat cu mașina pe linia de tramvai înierbată din oraș.

El s-a ales cu dosar penal, după ce a fost filmat în timp ce demara cu mașina pe gazonul proaspăt amplasat între noile linii de tramvai din zona străzii Universității din oraș, informează site-ul Bihoreanul.

În înregistrare se vede cum, îmbrăcat în uniforma de serviciu și aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan de culoare albă, individul întoarce mașina și demarează în trombă, în ciuda protestelor unui bărbat din zonă. „Nu pleca de-aici, că ai distrus gazonul”, se aude cum strigă un bărbat, cel mai probabil angajat al firmei care a făcut lucrările. „Du-te, amu, că nu-i interesează”, îi răspunde alt bărbat.

Omul legii îi sfidează pe cei doi și își continuă drumul peste gazonul proaspăt pus. Scena s-a petrecut pe malul Peței, în zona străzii Universității.

Polițist cu mașina pe linia de tramvai. Colegii lui s-au autosesizat

Potrivit surselor citate de publicația amintită, poliţistul se numeşte Sorin Ban şi lucrează la Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului. Luni seară el se afla la volanul autoturismului personal şi era în timpul serviciului, mergând la Baza canină a Inspectoratului, în timp ce muncitorii firmei care montează gazonul printre liniile de tramvai lucrau în zona Universităţii, pe porţiunea dintre străzile Universităţii şi Ceyrat.

Când a văzut autoturismul, administratorul societăţii a sunat la 112, reclamând că poliţistul a distrus circa 180 metri de gazon, însă, în final nu a dorit să depună plângere penală. Purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, comisarul-șef Alina Fărcuța, a declarat marţi că polițiștii orădeni s-au autosesizat în cauză și au întocmit un dosar penal, în cadrul căruia fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole