spot_img
marți, mai 24, 2022
spot_img

Politici pentru o mobilitate mai inteligenta in aglomeratiile urbane: exemplul Barcelonei

“Politicile incurajeaza dezvoltarea oraselor inteligente”


Tema mobilitatii urbane nu se epuizeaza, ci dimpotriva, in ultima vreme este un subiect tot mai prezent pe agenda autoritatilor si a operatorilor de transport.

Mobilitatea urbana este si una din temele de discutie pe care vi le propunem anul acesta in cea de-a doua zi a Summit-ului Club Feroviar.

 

Despre proiectele pentru transport public din orasul spaniol, ne va vorbi dl Pere TORRES, CEO al Autoritatii de Transport Metropolitan – Barcelona, in prezentarea cu titlul „Politici publice pentru o mobilitate mai inteligenta, durabila si sigura in aglomeratiile metropolitane: exemplul Barcelonei”.

Va propunem, de asemenea, sa va inscrieti la sesiunea dedicata transportului urban, pentru a fi la curent cu noile proiecte anuntate in Romania, dar si pentru a vedea, impreuna, experienta orasului Barcelona, care a reusit sa ofere pasagerilor un sistem integrat de mobilitate urbana.

 

Faceti cunostinta cu vorbitorii   >>>

 

Masuri si strategii noi pentru cresterea cotei transportului public


In era digitala, la care se adauga si aparitia unor noi servicii de mobilitate, pasagerii cauta sa aiba acces la deplasari zilnice mult mai rapide si mai atractive.

Pe partea de confort si rapiditate, materialul rulant nou sau, cel putin, eficient modernizat (fie ca este vorba de metrou, tramvai, metrou usor sau tren suburban) este deja un ”must”.

Transportul public urban constituie o parte integrata in viata de zi cu zi. Cu toate acestea, gradul de satisfactie al pasagerilor este ”o tinta in miscare”, asteptarile acestora fiind dintre cele mai variate.

Vedeti agenda evenimentului   >>>

Alte subiecte dezbatute la Zilele Feroviare 2018


Va propunem ca anul acesta, in cea de-a doua zi a Zilelor Feroviare, sa asistati la sesiunea despre Mobilitatea urbana si orasele inteligente, unde vom dezbate subiecte legate de noile proiecte anuntate in Romania:

 

Mai multe informatii despre aceste proiecte si multe altele, doar la Zilele Feroviare 2018   >>>

 

 

Ultimele Articole