spot_img
joi, octombrie 28, 2021
spot_img

GALERIE FOTO Dan Tudorache și Răzvan Cuc la Podul Constanța, în miez de noapte

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, au făcut o vizită în miez de noapte la șantierul de la Podul Constanța.

Ministrul s-a arătat mulțumit de mobilizarea de pe șantier.

”Astăzi, la mai bine de o lună de la ultima vizită, am mers să verific stadiul lucrărilor la Podul Constanța. Ca și data trecută, am constatat că, în ciuda orei târzii, muncitorii își făceau treaba. Îmi doresc ceea ce toți cei care tranzitează această zonă din București își doresc, lucrările să fie terminate cât mai repede. I-am spus și antreprenorului că dacă cumva va face vreo derogare de la standardele de calitate, siguranță sau termenul de execuție, va răspunde”, a scris Răzvan Cuc pe contul său de Facebook.

Răzvan Cuc va mai vizita șantierul de la Podul Constanța

Ministrul a anunțat că nu este ultima vizită pe care o face pe acest șantier. ”Aceste vizite le voi continua, astfel încât să mă asigur ca toate obiectivele de investiții gestionate de minister prin companiile din subordine, vor fi terminate la timp și în condițiile contractuale. Nu mai acceptăm niciun fel de amânare. Dacă noi putem să facem plățile la zi tot așa și antreprenorii trebuie să respecte tot ce au licitat”, a conchis Răzvan Cuc.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole