luni, septembrie 25, 2023
spot_imgspot_img

O singură ofertă pentru repararea unui pod de pe calea ferată Timișoara-Voiteni

Regionala Timișoara a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a primit o singură ofertă la licitația ce are ca scop lucrări de reparații la un pod de pe calea ferată Timișoara-Voiteni.

După cum a anunțat Club Feroviar, în sistemul electronic de achiziții publice a fost postat la finele lunii trecute anunțul de licitație ce avea ca obiect ”Reparație capitală pod km 2+962 Linia CF 124 Timișoara – Voiteni (proiectare și execuție)”. Valoarea totală estimată a contractului, care va trebui dus la bun sfârșit în termen de 22 de luni, este de 5.749.845,87 lei, echivalentul a aproximativ 1,16 milioane de euro. Pe linia respectivă circulă atât trenuri ale CFR Călători, cât și ale Regio Călători.

Lucrările constau în proiectarea și execuția lucrărilor de reparație capitală a podului de la km 2+962 de pe linia de cale ferată 124 Timișoara-Voiteni, respectându-se în totalitate expertiza tehnică și documentația faza DALI, inclusiv întocmirea documentațiilor şi obţinerea avizelor, acordurilor și a autorizației de construire, pentru Scenariul III aprobat de CTE CNCF CFR SA în faza DALI. La evaluarea ofertelor, prețul (componenta financiară) va conta doar în proporție de 40%, restul urmând a fi acordat pentru experiența deținută de ofertantul respectiv.GDO MOV vrea să facă reparații la podul de pe calea ferată Timișoara-Voiteni

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost data de 27 iulie 2023, ora 15:00. Abia luni, 31 august, în SEAP a fost publicat anunțul referitor la ofertele primite.

De fapt, este vorba de o singură ofertă, din partea societății GDO MOV Impex SRL, având ca subcontractant declarat societatea VIO-TOP.

Ultimele Articole