spot_img
vineri, ianuarie 21, 2022
spot_img

Ploaie înghețată și vânt puternic în Bărăgan. Întârzieri mari pe Magistrala 800

E ploaie înghețată însoțită de vânt puternic în Bărăgan în seara zilei de luni, motiv din care se înregistrează întârzieri mari ale trenurilor pe Magistrala 800 București-Constanța.

”Sunt restricții de viteză pe magistrală, din cauza ploii înghețate și a vântului”, au anunțat luni seara oficialii Societății Naționale de Transport Feroviar de Călători CFR Călători.

Trenurile care ajung în gara Constanța înregistrează întârzieri considerabile. Bunăoară, trenul Interregio 1681 de la București Nord, cu sosirea programată la ora 19,42, are o întârziere de 65 de minute. Și trenul Regio 8203, care vine de la Buzău spre malul mării, are afișată pe tabela din stația Constanța o întârziere de 55 de minute. Mai devreme în cursul zilei, trenul IR 1587 București Nord-Constanța a ajuns la destinație cu o întârziere de 144 de minute. Au fost întârzieri și la plecarea garniturilor din stația Constanța.

Ploaie înghețată și în zona Galați. Mai multe trenuri întârzie

Și mersul trenurilor dinspre Galați spre Capitală a avut de suferit din cauza vremii. La ora transmiterii acestei știri, trenul IR 1574 înregistra o întârziere de 80 de minute la sosirea în București Nord.

De altfel, și în cursul dimineții au fost probleme cu trenurile spre/de la Galați, așa cum a relatat la vremea respectivă Club Feroviar. La Cilibia, pe secția feroviară 702, a fost tensiune lipsă în rețeaua de contact, motiv pentru care trenurile ce tranzitau zona au avut întârzieri. Afectate direct de aceste probleme au fost cinci trenuri, care au avut întârzieri cuprinse între 100 și 160 de minute, după cum au precizat oficialii Societății Naționale de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA.

Ultimele Articole