Platforma StationOne, deschisa oficial tuturor cumparatorilor

20 martie 2019

Compania Alstom a anuntat ca platforma StationOne, platforma sa autonoma de comert online dedicata sectorului feroviar, a fost deschisa tuturor cumparatorilor.
Platforma comerciala online a fost inaugurata pe 19 martie si prezinta o lista complexa si in plina dezvoltare de producatori de piese de schimb si componente din piata internationala.
„Suntem foarte incantati ca aceasta platforma a fost intampinata cu atat de mult interes din partea companiilor care isi desfasoara activitatea in sectorul de mobilitate intr-o perioada de timp scurta de la anuntarea lansarii acesteia anul trecut. Suntem mandri ca am fost prima companie care a inaugurat o astfel de platforma care faciliteaza procedura de achizitie a operatorilor si permite vanzatorilor sa acceseze cumparatori din intreaga lume printr-o singura platforma online”, a declarat Didier Bohin, Presedinte StationOne.
StationOne conecteaza profesionistii din industria feroviara si este proiectata ca metoda eficienta de promovare si accesare a celui mai extins portofoliu posibil de produse si servicii de mobilitate. Aceasta furnizeaza piese de schimb si bunuri pentru transport, cu specializare in toate domeniile sectorului feroviar, inclusiv trenuri, infrastructura, depouri si statii. Fiind unica in sectorul feroviar, StationOne consolideaza pozitia Alstom intr-o industrie in care digitalizarea avanseaza rapid.
Aceasta instrument online isi propune sa sustina operatorii, indiferent de originea parcului lor de vehicule. Aceasta opereaza intr-un mediu dedicat si separat care asigura neutralitate completa fata de produsele si serviciile listate, dar si confidentialitate absoluta cu ajutorul unui sistem modern de siguranta a datelor.
Platforma StationOne este deschisa produselor si serviciilor tuturor companiilor din sectorul feroviar.