CFiR – platforma de recrutări pentru domeniul feroviar propusă de Club Feroviar

22 aprilie 2020

Club Feroviar  și-a propus să vină în ajutorul companiilor care activează în domeniul feroviar românesc și cel al transportului urban pe șină. Modul în care ne-am gandit să facem acest lucru este de a pune la dispoziția dumneavoastră două instrumente gratuite de promovare, care vă pot crește vizibilitatea, notorietatea și care vă pot facilita procesul de recrutare: rubrica “Industria feroviară românească”  și CFiR  – platforma de recrutări pentru domeniul feroviar.

Primul dintre acestea v-a fost prezentat în newsletterele și articolele din ultima perioadă – rubrica “Industria feroviară românească” , unde orice companie, organizație sau instituție care activează sau influențează domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină din România își poate prezenta produsele sau serviciile pe care le oferă printr-un articol publicat gratuit. [mai multe detalii]

Al doilea instrument este Carieră Feroviară în România (CFiR)  – prima platformă de recrutare de nișă, dedicată exclusiv industriei feroviare și transportului urban pe șină.

Cariera Feroviara in Romania (CFiR)

semn de exclamare

NOI VĂ OFERIM!

 • Posibilitatea de a publica anunțuri de angajare, oferte de stagii de practică pentru studenți, oferte de internship-uri, anunțuri de lansare ale unor programe/cursuri de calificare
 • Publicarea anunțurilor pe acest site este și va fi gratuită
 • Promovare gratuită a anunțurilor la data publicării prin:
  • o știre pe site-ul www.clubferoviar.ro, la rubrica “Carieră Feroviară în România”   pentru publicarea simultană a minimum 3 posturi; pentru mai puțin de 3 posturi se face doar promovarea individuală a anunțurilor
  • distribuirea prin social media a știrii despre anunțurile publicate – facebook și linkedin, în grupurile si pe paginile noastre și cele la care suntem afiliați
  • introducerea în newsletter-ul saptamanal  a posturilor/anunțurilor publicate

 

CARIERĂ FEROVIARĂ ÎN ROMÂNIA (CFiR) ÎN CIFRE 2017-2020

Cifre CFiR

Promovare CFiR

 

CFiR  – platforma de recrutări pentru domeniul feroviar

semn de intrebare

 

CE TREBUIE SĂ FACEȚI?

Pentru a publica anunțuri de angajare, oferte de stagii de practică pentru studenți, oferte de internship-uri, anunțuri de lansare ale unor programe/cursuri de calificare, pe site-ul nostru, www.cfir.ro, trebuie să urmați pașii:

 • Aveți cont de angajator pe site-ul nostru – click aici pentru a vă crea contul de angajator
 • După ce vi se va aproba contul veți putea publica anunțuri
 • Adăugați anunțul:  completați toate detaliile anunțului -> previziualizați anunțul și editați dacă mai este cazul. La final dați click pe “Submit listing”; anunțul va fi pus în asteptare și aprobare, după care acesta va fi vizibil pe site și se vor putea face aplicări la el. În caseta “Descriere” trebuie introduse informații despre:
  • Descrierea postului – câteva cuvinte despre ce presupune postul
  • Cerințe angajat – ce condiții trebuie să îndeplinească angajatul
  • Beneficii oferite

 


ALTE ACTIVITĂȚI CARIERĂ FEROVIARĂ ÎN ROMÂNIA (CFiR)

Târg de Joburi și Cariere – Carieră Feroviară în România

 


Concept Roadshow Truck

Eveniment personalizat, organizat de Knorr-Bremse şi Club Feroviar, cu sprijinul Universatii Politehnica Bucureşti

 


 

CFiR a încheiat un parteneriat cu Facultatea de Transporturi de la UPB CFiR a încheiat un parteneriat cu UTCB – CFDP
Carieră Feroviară în România CFDP

 


Cariera Feroviara in Romania - platforma de recrutări

Carieră Feroviară în România (CFiR)

Prima platformă de recrutări dedicată exclusiv industriei feroviare și transportului urban pe șină.

CFiR se adresează tuturor companiilor care activează în industria de profil, dar și firmelor care au o componentă în domeniul feroviar.

CFiR  vine, de asemenea, ca soluția cea mai simplă, practică și eficientă pentru candidații aflați în căutarea unui nou loc de munca.

CFiR  distribuie toate anunțurile adăugate, informații utile pentru candidați și angajatori, precum și informații din industria de profil, atât pe portalul de știri www.clubferoviar.ro , cât și pe platformele de social media: Facebook și LinkedIn.

Pe lânga site-ul de recrutări www.cfir.ro, CFiR :