spot_img
duminică, decembrie 4, 2022
spot_img

O nouă aplicație de plată online la STB. Cum poate fi descărcată pe telefon

O nouă aplicație de plată online la STB este disponibilă, a anunțat Societatea de Transport București prin intermediul unui comunicat de presă dat publicității miercuri seara.

plată online la STB

Astfel, utilizatorii STB beneficiază de o nouă aplicație de plată online, ca urmare a finalizării proiectului pilot cu aplicația mobilă BPay.

24Pay este noua aplicație mobilă care permite plata călătoriei cu telefonul mobil prin înrolarea cardului bancar. Securitatea tranzacției este asigurată prin tehnologia Mastercard/Visa.

Ce spune Adrian Criț despre noua aplicație de plată online la STB

”Ne dorim implementarea unor soluții alternative de plată a călătoriei, astfel încât utilizatorii noștri să beneficieze de modalități sigure și rapide de achiziție a titlurilor de călătorie în orice moment al zilei, fără a mai fi necesară deplasarea la centrele de vânzare. Evoluția tehnologiei ne deschide mai mult către inovație și ne oferă posibilitatea de a ne alinia noilor tendințe privind plățile digitale”, a declarat Adrian Criț, directorul general al STB SA.

Aplicația poate fi descărcată gratuit direct din:

sau prin scanarea codului QR afișat în mijloacele de transport public.

Utilizatorii care au titluri de călătorie achiziționate prin aplicația BPay vor putea să le utilizeze până la data expirării. Ulterior, plata călătoriei se va putea face doar prin intermediul aplicației 24Pay.

În continuare, STB SA pune la dispoziția călătorilor modalități alternative de achiziție și plată a călătoriei, precum platforma de reîncărcare online a cardului de transport nominal, plata prin SMS și plata cu cardul bancar contactless direct la validator. (A.B.)

Ultimele Articole