spot_img
marți, februarie 7, 2023
spot_img

Plasser & Theurer si-a prezentat cele mai noi produse la iaf

In timpul celei de-a 27-a editii a Expozitiei Internationale de Tehnologie a Caii (iaf) din Münster, Plasser & Theurer a expus 17 utilaje, noi oferte de servicii si sisteme de asistenta inteligenta.
Atentia pentru dezvoltarea noii imagini de utilaj Plasser & Theurer a cazut pe abordarea „Design vs cost”. Factorii cheie au fost aspectul utilajelor, precum si beneficiile economice si ergonomice ale acestora.
Bazandu-se pe conceptul sau inovator E³, tehnologia de tractiune E³ a companiei introduce doua prototipuri revolutionare. Conform companiei, economiile astfel realizate sunt semnificative – peste 100 de euro pe ora de operare.
Unimat 09-4×4/4S E³: Energia electrica este alimentata catre sistemul de tractiune aproape fara nicio pierdere. La osiile boghiurilor motoare, motoarele de tractiune electrica transfera energia in calea ferata. Pentru modul de operare electric, unitatea de burare a companiei a fost electrificata fara a aduce modificari parametrilor principali de burare. Toate miscarile de rotatie sunt alimentate electric. Toate miscarile liniare, precum activarea cilindrilor de strangere, sunt hidraulice.
HTW 100 E³ utilizeaza cea mai recenta tehnologie de actionare a bateriei electrice pe santier. Capacitatea sa este proiectata pentru schimburi de sase ore si poate fi exinsa prin module. Un sistem de management termic sofisticat, combinat cu o pompa externa de incalzire a aerului, ofera o productivitate constanta, indiferent de temperatura mediului inconjurator. Tehnologia HTW 100 E³ nu genereaza emisii si este silentioasa atat in tuneluri, cat si in medii urbane aglomerate.
Utilajul Unimat 08-4×4/4S are un design nou. In versiunea sa de baza, structura utilajului este atat de compacta incat, datorita noii tehnologii, este realizata direct pe utilaj o masuratoare de control a geometriei caii completa conform standardului EN. Optional, extensiile solicitate frecvent contin un echipament complex cu tipuri variabile de remorci Plasser & Theurer.
In cadrul iaf, Plasser & Theurer a prezentat utilajul Unimat Combi 08-275 produs pentru compania feroviara italiana RFI (Rete Ferroviaria Italiana). Utilajul este o masina cu multiple functionalitati pentru reparatia defectelor sinei. In 2010, primul utilaj UNIMAT COMBI 08-275 a fost livrat companiei RFI in Bologna. Acestea sunt dotate cu un sistem de control automat al trenurilor care este obligatoriu in Italia.
 

Foto: Unimat 09-4×4/4S E3

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi stiri din domeniul feroviar abonati-va la newsletter-ul nostru aici.

Ultimele Articole