spot_img
vineri, martie 24, 2023
spot_img

Regionala Brașov a CFR SA cumpără plăcuțe de polietilenă pentru prinderea traverselor

Regionala Brașov a Companiei Naționale de Căi ferate CFR SA vrea să cumpere plăcuțe de polietilenă pentru prinderea traverselor de șină.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Plăcuțe polietilenă”. Valoarea totală estimată a contractului este de 409.998,15 lei, echivalentul a peste 83.000 de euro.

Sucursala Regională de Căi Ferate execută permanent lucrări de întreținere și reparații linii, lucrări ce presupun înlocuirea parțială sau integrală a materialului mărunt de cale, se arată în anunț. Astfel, pentru menținerea în regimul normal de funcționare a suprastructurii căii ferate, conform instrucțiilor și regulamentelor în vigoare și pentru a asigura desfășurarea în bune condiții a lucrărilor, este nevoie să se asigure stocul necesar de plăcuțe de polietilenă.

Trebuie completat stocul de plăcuțe de polietilenă pentru prinderea traverselor

Din cauza fenomenului de îmbătrânire a plăcilor de polietilenă sub acțiunea agenților atmosferici și a traficului, pe unele zone s-a înregistrat lipsă din pachetul de prindere a șinei de traversă a plăcilor de polietilena. Plăcile de polietilenă sunt utilizate la prinderea șinei de traversa de beton sau lemn. Execuția în regim de urgență a lucrărilor de rectificare a nivelului și de completare a celor simple, deteriorate, pentru asigurarea unei exploatări în condiții de siguranță, implică consum de material mărunt.

Locul de furnizare a produselor este Secția L.6 Gheorgheni, Districtul 6 Gheorgheni – Baza Lăzarea, jud. Harghita, loc. Lăzarea, str. Gării. În anunț se menționează obligativitatea furnizorului de a efectua transportul produselor până la destinația finală, valoarea transportului fiind inclusă în prețul produselor.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 15 februarie 2023, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 15 mai 2023.

Ultimele Articole