spot_img
vineri, ianuarie 27, 2023
spot_img

PKP Cargo primeste inca 3 locomotive Vectron

PKP CARGOSiemens a livrat inca trei locomotive multisistem Vectron catre PKP Cargo. Locomotivele vor fi folosite pentru legaturile din afara tarii. In prezent, parcul de material rulant al operatorului a crescut cu 9 locomotive multisistem Vectron din 15 vehicule.
Fiecare dintre cele 9 locomotive moderne care au fost puse in exploatare de PKP Cargo pana acum este autorizata sa opereze in Polonia si in cinci alte state ale UE precum Germania, Republica Ceha, Slovacia, Austria si Ungaria.
Alte 3 locomotive similare vor fi puse in exploatare de PKP Cargo in august, iar darea in folosinta a ultimelor 3 locomotive din 15 care vor fi capabile sa opereze ulterior in Olanda este planificata pana la sfarsitul lui iunie 2017.
Locomotivele Siemens Vectron sunt identificate de PKP Cargo ca Seria EU46. Numerele laterale ale celor 3 locomotive livrate recent sunt 507, 509 si 510. Pana de curand, acestea au fost parcate de PKP Cargo in depoul Czechowice din Voievodatul Silezian impreuna cu 3 alte locomotive cu aceeasi serie cu numerele laterale 508, 511 si 512, pe care PKP Cargo le va pune in exploatare in august.
Contractul pentru cumpararea a 15 locomotive multisistem Siemens Vectron a fost semnat de PKP Cargo in septembrie 2015.

Ultimele Articole