spot_img
luni, noiembrie 28, 2022
spot_img

PKP Cargo isi extinde acordul cu Grupul PGE

Compania PKP Cargo a semnat un contract in valoare de 155 de milioane de euro (665 de milioane de zloti) pentru servicii de transport de antracit si piatra de var pentru Grupul PGE.
Contractul include alte cinci contracte cu PGE Górnictwo i Energetyka Konwencjonalna, PGE Energia Ciepła si Zespół Elektrociepłowni Wrocławskich Kogeneracja, membri ai Grupului PGE. PKP Cargo va transporta marfurile de la centrala electrica Dolna Odra si centrala electrica Opole. In cadrul contractelor semnate, PKP Cargo va furniza servicii de transport in perioada 2019-2021. Contractele reprezinta o extensie a contractelor existente pentru care PKP Cargo a furnizat servicii de transport in perioada 2013-2018.
Conform estimarilor, 15,2 milioane de tone de antracit si 1,5 milioane de tone de piatra de var vor fi transportate. Grupul PGE este unul dintre cei mai importanti clienti ai PKP Cargo pentru care sunt puse la dispozitie mai multe zeci de trenuri saptamanal. Licitatia pentru transportul de antracit pentru Grupul PGE este unul dintre cele mai mari contracte pentru transportul de carbune incheiate recent.
„Acordurile demonstreaza faptul ca suntem un partener de incredere pentru cel mai mare producator de electricitate din Polonia. Pentru PKP Cargo, transportul de carbune reprezinta 40% din totalul marfurilor transportate”, a declarat Czesław Warsewicz, Presedintele PKP Cargo.

Ultimele Articole