miercuri, septembrie 27, 2023
spot_imgspot_img

VIDEO Un bărbat a tras cu pistolul spre un tramvai din București. Ce spune Poliția

Un bărbat a tras cu pistolul spre un tramvai al liniei 7 din București, care se deplasa pe Șoseaua Viilor, către Șoseaua Progresului în dimineața zilei de vineri.

pistolul spre un tramvai

Incidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 10, iar împușcăturile au fost raportate prin apel la numărul unic de urgență 112.

Potrivit primelor informații, un bărbat aflat pe trotuar a tras cu pistolul în direcția tramvaiului, informează Digi24. Un proiectil a intrat pe un geam și a ieșit pe geamul din partea opusă.

Un bărbat a tras cu pistolul spre un tramvai. Polițiștii fac cercetări

Poliția a făcut o serie de precizări cu privire la incidentul înregistrat pe Șoseaua Viilor.

„În această dimineață a fost sesizat faptul că un tramvai ce circula pe Șoseaua Viilor a fost lovit cu un obiect, care a spart două geamuri ale vehiculului – traversând zona destinată călătorilor. Nicio persoană nu a fost rănită. La acest moment se efectuează verificări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul, precum și pentru identificarea obiectului care a produs distrugerea. Cercetările sunt efectuate de Secția 18 Poliție, cu sprijinul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase”, se arată în comunicatul dat publicității de oamenii legii.

Precedentul din Ferentari

Nu este primul caz de acest fel. Nu mai devreme de 17 septembrie 2020, un vatman al Societății de Transport București a fost împușcat de un șofer de BMW.

Șoferul unei mașini marca BMW a tras cu un pistol cu bile către un vatman care conducea tramvaiul şi l-a rănit, după ce acesta ar fi închis uşile în faţa unui călător. Incidentul a avut loc la ora 10,00 pe linia 25, stația Bacovia de pe Șoseaua Giurgiului, la limita dintre cartierele Berceni și Ferentari din București.

După cercetări și căutări, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe bărbatul care a folosit pistolul cu bile asupra vatmanului, angajat al STB.

Ultimele Articole